feferi2
Válasz hgt1 kommentjére
2009. ápr. 18. 14:39

amit bemasoltal az arrol szol, hogy kiregelhetsz a versenyrol es kapsz helyette T$-t.

(az en tippem egyebkent az h nem lehet atkonvertalni, nem veletlenul van ket fele kitalalva...)

Pont ez a lényeg.
W$ nem mindenhol használható.
T$ meg minden versenyen
ezért kell a W$ T$-ra váltani.
utána abbol fizetni a beülőket Sng-re MTT-re
és pénzbe érsz megvan a kp.

ThxLittleFish
Válasz feferi2 kommentjére
2009. ápr. 18. 14:50

Pont ez a lényeg.
W$ nem mindenhol használható.
T$ meg minden versenyen
ezért kell a W$ T$-ra váltani.
utána abbol fizetni a beülőket Sng-re MTT-re
és pénzbe érsz megvan a kp.

csak azért nem értem ezt mert akkor semmi értelme nem lenne a w$nek... és ilyen oldalakon is meg 2+2-n is olcsóbban adják-veszik a w$-t mint a t$-t

feferi2
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. ápr. 18. 15:11

csak azért nem értem ezt mert akkor semmi értelme nem lenne a w$nek... és ilyen oldalakon is meg 2+2-n is olcsóbban adják-veszik a w$-t mint a t$-t

Ebben lehet igazságod.
Én kb 1 éve nyertem ilyen versenyre 5$ saton 109 W$ aztán abból 1000 W$
viszont leiratkoztam,majd később ez a verseny már nem volt.és írtam az ügyfélszolgálatnak.
Kicsivel később már T$ voltak a számlámon.Még emailt is küldtek róla,de már nincs meg:(
Lehet változott azóta a rendszer?
Viszont most is van W$ /még jó hogy nem sok ilyenen indulok/
De akkor én sem fogok indulni olyan saton amin W$ lehet nyerni,csak olyanon amin T$...
Eddig fel sem tünt hogy a W$ számla nem változik,és mindig T$-ból nevezek sng-re:)

feferi2
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. ápr. 18. 15:50

Na végre mostmár tudom,mert több W$-nek kellene lenni a számlámon.
SCOOP versenyeire W$ lehetett satelitezni.És indultam több főversenyen is oda a W$ neveztem+ a hiányzó részt a kp számlából vonták.
Viszont ez szívás mert amiket mostanában nyertem 3db 109W$ 2 db Etp Monte Carlo,és Rtp Moscow 327W$ tartja nyilván.Ezt nem tudom felhasználni:(
És ezért nem változik ez kb 1 hete.

Élő ügyfélszolgálat