Hm2+meg van 10usd credit rajta, ha erdekel akkor valahogy vegyuk fel egymassal a kapcsolatot, kuldom rola a kepeket meg minden.
Bocsi Lyukszormok, közben egyik haverom írt, hogy egyedül használja, így betársultam mellé. De köszönöm szépen!
30+ col feletti 4k-s használt monitort vennék Bpen
PT4 Holdem$Omaha Pro
rchrdsmg@gmail.com itt tudunk beszélni
pt4 small stakes elado ar 8$.
erd: hege83_21@citromail.hu
Eladó pókerkönyvek
Eladóak az alábbi könyvek (15 db) egyben 17.500 Ft-ért. Van amelyik szinte új állapotban van, van amelyik használt. Személyes átvétel a Budapesten a XXII. kerületben vagy Foxposttal a vevő terhére.
Doyle Brunson Super system 2
Phil Gordon A póker kis kék könyve, A póker kis zöld könyve, A póker kis fekete könyve
Dan Harrington Bill Robertie Hold 'em Cash game I-II.
Dan Harrington Bill Robertie Hold'em versenystratégia 1, 2, 3,
Ed Miller Bevezetés a hold'em pókerbe
Matt Lessinger Blöfföljünk bátran
Joe Navarro Phil Hellmuth Olvasd le, foszd ki!
David Sklansky A póker elmélete
Gus Hansen Nyílt lapokkal
Bill Chen The Mathematics of Poker
Érdeklődni: spadeking10@gmail.com
Eladó könyvek!
1000 Ft/db.
Személyes átvétel: Bp. 18. ker vagy Foxpost vevő terhére.
metttyu KUKAC gmail.com
Üdv!
Nick Petrangelo (all time money list 35.) kiváló, 15-20 órányi MTT anyagát 1000 dollárért vettem meg, viszont szeretném továbbadni jóval kedvezőbb áron, hogy valamennyi pénz visszatérüljön.
90dollár/fő.
Csakis előre utalás után, megbízható tagoknak! Bizonyítékkal komoly érdeklődőknek tudok szolgálni az anyagról!
Érdeklődni: mainz11@gmail.hu
Erről lenne szó:
https://upswingpoker.com/winning-poker-tournaments-with-nick-petrangelo/?utm_campaign=meet-the-pros&utm_medium=upswing&utm_source=blog&utm_content=nick-wpt#CTA
Szia, sajnos pénzt nem tudok adni érte de elcserélném egy lyukas traktorgumira (javítható) vagy tudnék adni érte egy forgalomból kivont kispolszkit ami kis ráfordítással üzemképes állapotba hozható, illetve néhány héten belül egy kissé beteg de még abszolút vágható és fogyasztható soványmalacot árába!
Mindenképpen érdekelne a dolog, ÍRJ ÜZENETET