Elkelt.
UNIBET OPEN travel set
ELKELT
Eladó bontatlan UNIBET OPEN póker úti szett
A csomag tartalma:
- 1 pakli UO kártya
- 200 db számozatlan póker zseton
- dealer korong
- kis táska (zsák)
Ára: 5.000 HUF
Átvétel: személyesen (Budapest, Debrecen, Szeged)
Sziasztok!
Van egy eladó monitorom!
https://www.jofogas.hu/vas/Asus_VZ279HE_27__IPS_Fullhd_Eye_Care_LED_monitor_117606003.htm
Albérlet/szoba kiadó
Sziasztok !
Gellérthegy tetején kínálok luxus, mindennel felszerelt lakást/szobát, főleg pókeosoknak.
Az eddigi bérlőkkel nehéz volt összeegyeztetni az életmódunkat, ezért gondoltam könnyebb lenne (ismervén a nem átlagos napirendünket), hogy akár jó hatással is lehetnénk egymásra.
A szoba ára (12nm) 65000 HUF + a rezsi fele. Mivel itt a nyár ez nem számottevő összeg, ráadásul a közös költség is minimális.
Móricz Zsiga 10 perc, közért a sarkon.
Én főleg spineket, meg Omahát tolok, ha ez számít valamit.
Üdvözlöm! Microsoft Office Professional Edition 2003 OEM-re van szükségem, megtudhatom a termék árát?
Remélem, meggyőző :))
Mint barátok között ;)):D
Érdekel az ára ennek a terméknek (Microsoft Office Professional Edition 2003 OEM) Azt hiszem, megfizethető:))
Szeretem, hogy vannak fórumok, ahol mindent megkaphatsz, amire szükséged van.
Nem teljesen pókeres a kérdés, de ahogy nézem, ide minden jöhet. Meg hát a forex is kissé hasonlít a pókerhez, sokan azt hiszik, hogy lutri az egész pedig nem. Szóval tudna valaki ajánlani valami jófajta forex kereskedési tréninget? Olyan kellene, ami nem teljesen a nulláról indul, de azért átismétli a fontos tudnivalókat meg ad tanácsokat is. Pókerben is utána kezdett jól menni, amikor leszerződtem egy mentorral meg végignyálaztam több tréninget is és rájöttem, hogy ész nélkül csináltam eddig. Bár szerintem rajtam kívül nem sokan csináltak tréningeket
Notebook
Eladó a képeken látható, 1 éves Lenovo Ideapad Gaming 3 notebook, fekete + Windows10 Home.
Típus: 81Y40089HV
Intel Core i5-10300H
2x8GB DDR4 KINGSTON Hyperx 2933Mhz RAM
2x500GB Kingston A2000 M.2 PCIe NVMe SSD
15.6" FHD (1920x1080) IPS LED, 120 Hz.
Ár: 300.000.- ft.
igazi random dolog: maradék grafitszürke fuga, saválló 2 komponensű
kb. a csomag 45-50%a, 2m2-re tuti elég , metró csempével *****jól néz ki :D
teljes csomag ára: 21 000 lenne
https://metrocsempeshop.hu/termek/litokol_starlike_evo_nero_grafite_epoxy_gyanta_fugazo.html
4000ért viheted mentsük meg a földet jeligére
1900 dolcsi eladó GG-n?! :)