Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

djeleven
Válasz Zoleee kommentjére
2011. aug. 3. 23:20

Sziasztok!

Autóváltás miatt megválok a szeretett kis VW Borámtól. Részletek itt >>

Elkelt?
Nincs már fenn a hirdetés.

dtamas80
Válasz djeleven kommentjére
2011. aug. 3. 23:33

kérdés

Sziasztok!

nem akarok off-olni így inkább előtte megkérdezem: szóval ebbe a topicba meló hírdetéssel kapcsolatban írhatok egyet?

jabyga
Válasz dtamas80 kommentjére
2011. aug. 3. 23:48

Sziasztok!

nem akarok off-olni így inkább előtte megkérdezem: szóval ebbe a topicba meló hírdetéssel kapcsolatban írhatok egyet?

Nem én vagyok a főnök :D, de szerintem nyugodtan.

tylerhungary
Válasz jabyga kommentjére
2011. aug. 4. 0:32

anno ftp-ről rendelt csak párszor bekapcsolt IPOD Touch 2.gen 8GB eladó 25k-ért vagy értékegyeztetéssel Iphone 3G-re cserélhető,kérésre küldök képet,Szegeden esetleg Bp-n átvehető!

wamcsi
Válasz wamcsi kommentjére
2011. aug. 5. 15:49

Eladó: alapból fizetős tilbusteres PokerStars módok (3 féle cardmod, 2 féle zseton + table themes) (együttes ára ezeknek az oldalon ~40$) és értékes cikkek NLH SH CG(legmagasabb státuszig az összes), PL Omaha, MTT, SNG műfajban.

Ez a pakk így a módokkal, és cikkekkel 50$.

Ha valakit érdekel, dobjon privátot skype (esetleg msn) címével.

Mivel eléggé eltűnt az ajánlatom, mert utána hirtelen mindenki szükségét érezte, hogy ide írjon :D ezért idézem még egyszer, hogy kicsit felhívjam rá a figyelmet. :)

Amúgy ez egy nagyon korrekt ajánlat, 3 ember is mondta már, akikkel szoktam beszélni Akadémián kívül. Így, együtt mindennel 50$, ha esetleg félreérthető, hogy külön kell értelmezni őket (megegyezés szerint lehet külön is). És sok, értékes cikkről van szó.

dtamas80
2011. aug. 5. 17:47

Szóval arról lenne szó, hogy ha valakinek könyvelőre van szüksége Budapesten és környékén keressen bátran.
Családi cég, lassan 20 éve. Vállaljuk egyéni vállalkozók, kis és nagy cégek könyvelését is.
A póker sajnos még nem elég :).

Ha nem való ide a hírdetés akkor töröljék az adminok nyugodtan.

email: tamas80@freemail.hu
tel: 30-216-3813

Köszi

Sziasztok!

Dj69k
2011. aug. 10. 9:13

70k körül vennék valami jó kis laptopot.

prims
Válasz Dj69k kommentjére
2011. aug. 10. 13:24

nekem van egy ilyen 45k-ért:

Extreme Digital: digitális fényképezÅ‘gép, videókamera, televÃ*zió, hardware! Ingyenes házhoz szállÃ*tás, hitelakció

2 apróbb hibája van, de a működését nem befolyásolja, ha érdekel privátban írok róla részletesebben

Dj69k
Válasz prims kommentjére
2011. aug. 10. 15:57

pöttyet erősebbet szeretnék. pont 70k-m lenne a dologra. hátha lesz még valaki.. ha nem akkor veszek újat.

78draneR
Válasz Dj69k kommentjére
2011. aug. 10. 16:21

szia

én ezt tudom ajánlani.tipptopp állapotban van:TOSHIBA Satellite L450-16K | NotebookZone.hu szaküzlet és webáruház

Élő ügyfélszolgálat