Hello prims ha esetleg nem sikerül eladni akkor írj nekem is privátba hogy mik a hibái a laptopnak köszi.
Hello prims ha esetleg nem sikerül eladni akkor írj nekem is privátba hogy mik a hibái a laptopnak köszi.
Értem az első probléma nem érdekes de a másodikról irhatnál vagy küldhetnél képet a wakerbab@vipmail.hu-ra.
Eladó Microsoft XBOX360 Slim 4GB+2db gyári controller+FIFA '11+Splinter Cell Conviction eredeti minden..kihasználatlanság miatt eladó, januárban vásárolt, tökéletes állapotban minden értelemben!
Ár: 50E Ft
Eladnék egy Stars VIP Store kabátot, hátha érdekel valakit. Használatlan, de mint a képen is láthatjátok, én fekete pólót rendeltem haveromnak, ehelyett ez jött, visszaküldéssel meg szórakozzon a tököm :) Azért ilyen kép van róla, mert még anno Starséknak készült, hogy rosszat küldtek.
Méret XXXL, ezért én nem tudok vele mit kezdeni az M-es méretemmel :)
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
PokerStars VIP Store - Poker Merchandise - Poker Apparel and Clothing
3750 FPP az ára, ennél, de ahogy titcar szokta mondani: első értelmes ajánlat viszi :)
Ha nem akarsz postaköltséget fizetni, akár még személyesen is átvehető az alábbi városokban:
Kaposvár, Budapest, Pécs, Székesfehérvár
Eladnék egy Stars VIP Store kabátot, hátha érdekel valakit. Használatlan, de mint a képen is láthatjátok, én fekete pólót rendeltem haveromnak, ehelyett ez jött, visszaküldéssel meg szórakozzon a tököm :) Azért ilyen kép van róla, mert még anno Starséknak készült, hogy rosszat küldtek.
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
PokerStars VIP Store - Poker Merchandise - Poker Apparel and Clothing
3750 FPP az ára, ennél, de ahogy titcar szokta mondani: első értelmes ajánlat viszi :)
Ha nem akarsz postaköltséget fizetni, akár még személyesen is átvehető az alábbi városokban:
Kaposvár, Budapest, Pécs, Székesfehérvár
Nem írtál méretet.
kihajthato asztallap
Uj, egyszer sem hasznalt 8 szemelyes ovalis kihajthato pokerasztallap.
Felfestett oszto és flop hely.
4 reszbe hajthato, + hordtaska a konnyu szallithatosagert.
Merete: 160cm * 80cm
8k HUF
Elado egy
3 nap/2 éjszakas nyaralas büféreggelivel 2 főre Karintia tartomány leghíresebb sí- és fürdőközpontjában, Bad Kleinkirchheimben szept 5-6-7en.
Csomag tartalma:
Szállás két ágyas, hegyre néző, erkélyes szobában
Karintia-kártya (2 fő részére), mellyel a tartomány fő látványosságai (alpesi utak, fürdők, sífelvonók, túralehetőségek, kanyonok, múzeumok) ingyenesen (!) látogathatók;
Bőséges büféreggeli;
Szauna és gőzfürdő korlátlan használata;
Ingyenes parkolás;
A hugomek bookoltak, de nem tudnak elmenni.
A csomag eredeti ara 38500HUf, de mivel kozeli az idopont es semmikeppen nem tudnak elmenni, ezert mindenkeppen eladnak.
Az ar 20000 HUF.
Ha erdekel, semmi mas dolgod nincs mint kifizetni, ekkor atiratjuk a nevedre es elvezheted.
Elado egy
3 nap/2 éjszakas nyaralas büféreggelivel 2 főre Karintia tartomány leghíresebb sí- és fürdőközpontjában, Bad Kleinkirchheimben szept 5-6-7en.
Csomag tartalma:
Szállás két ágyas, hegyre néző, erkélyes szobában
Karintia-kártya (2 fő részére), mellyel a tartomány fő látványosságai (alpesi utak, fürdők, sífelvonók, túralehetőségek, kanyonok, múzeumok) ingyenesen (!) látogathatók;
Bőséges büféreggeli;
Szauna és gőzfürdő korlátlan használata;
Ingyenes parkolás;
A hugomek bookoltak, de nem tudnak elmenni.
A csomag eredeti ara 38500HUf, de mivel kozeli az idopont es semmikeppen nem tudnak elmenni, ezert mindenkeppen eladnak.
Az ar 20000 HUF.
Ha erdekel, semmi mas dolgod nincs mint kifizetni, ekkor atiratjuk a nevedre es elvezheted.