Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

suta
Válasz rohogogorcs kommentjére
2012. jan. 17. 17:40

PokerStarsos cuccok eladásra!

Sziasztok suta vagyok!Lenne pár pokerstarsos ruhám eladásra.

Férfi fekete cipzáras pulóver L-es méret(2010) 40-45$
Női cipzáras fekete pulóver S méret(a menyasszonyomnak kicsi lett :D)35-40$
Fehér férfi Small logóval ellátott L-es póló 10-15$
Fehér és kék színű golf sapka tetején PS jellel 15$/db

Akit érdekel Írjon!Ár megegyezés szerint KP-ban vagy PS-re utalva sutinho7 nickre!

suta
Válasz suta kommentjére
2012. jan. 17. 19:44

A kérdésem az lenne,hogy az ár a sok vagy ennyire nincs kereslet az ilyesmi iránt?Az ár természetesen nem végleges ,lehet alkudni.A cuccok vadi újak,egyedül a női pulóver lett felpróbálva(az eredmény ismert:)) )Ha van rá igény teszek fel képet róla de csak holnap tudok.Először csinálok ilyet úgyhogy nyugodtan írjatok ha valami nem kóser.Előre is köszönöm!
(ezért a játékért melegvizet sem érdemeltünk,igaz nem is jutott.)

DGHamilton
Válasz suta kommentjére
2012. jan. 17. 19:49

A kérdésem az lenne,hogy az ár a sok vagy ennyire nincs kereslet az ilyesmi iránt?Az ár természetesen nem végleges ,lehet alkudni.A cuccok vadi újak,egyedül a női pulóver lett felpróbálva(az eredmény ismert:)) )Ha van rá igény teszek fel képet róla de csak holnap tudok.Először csinálok ilyet úgyhogy nyugodtan írjatok ha valami nem kóser.Előre is köszönöm!

kereslet még csak-csak lenne, na de az L-es méret éppen hogy a ball karomra rámegy könyökhajlatig szóval nálam ezért kilőve(csak a magam nevében tudok nyilatkozni) :D

p.s. csak, hogy értelme is legyen a postomnak azért azt hozzáteszem, hogy az árak szerintem rendben vannak... biztosan érdekelne, ha méretben jó lenne

redoubtable
Válasz DGHamilton kommentjére
2012. jan. 17. 19:50

kereslet még csak-csak lenne, na de az L-es méret éppen hogy a ball karomra rámegy könyékhajlatig szóval nálam ezért kilőve(csak a magam nevében tudok nyilatkozni) :D

Rám is addig jönne fel kb.

suta
Válasz DGHamilton kommentjére
2012. jan. 17. 19:54

Köszönöm a gyors reagálást!Sajnos én ekkora vagyok,remélem nem vagyok egyedül!:confused: Szoktam néha látni hozzám hasonlókat.Az ár egyébként megfelelő lenne?

Tieru
Válasz suta kommentjére
2012. jan. 17. 20:58

Köszönöm a gyors reagálást!Sajnos én ekkora vagyok,remélem nem vagyok egyedül!:confused: Szoktam néha látni hozzám hasonlókat.Az ár egyébként megfelelő lenne?

Másik fórumban 1fpp = 0.022$ áron rendelt vki cuccokat stars shopból (csak úgy viszonyításképpen).

suta
Válasz Tieru kommentjére
2012. jan. 18. 9:48

Szia Tieru!
Szerény számításaim szerint akkor olcsón adom a cuccokat. a férfi és a női pulcsi 3200 FPP-be került,a sapkák 800 FPP/db,a póló pedig 600 FPP volt.Köszönöm a hozzászólást!Remélem találok vevőt,úgyis póker részvényekbe fektetem a bevételt.;)

kidelpiero
Válasz kidelpiero kommentjére
2012. jan. 18. 23:55

Na akkor ide is: Új, bontatlan 16 gigás fekete Ipad 2-met szeretném eladni. Ongamen nyertem, de nincs rá szükségem, ki sem bontottam, teljesen érintetlen. Akit érdekelne, írjon rám privát üzenetet és megbeszéljük.

Elkelt.

Campus
Válasz pennywise kommentjére
2012. jan. 19. 10:39

promoban kijátszott HM code eladó

PM ment, remélem megvan még!

Bumbanas
Válasz Campus kommentjére
2012. jan. 29. 18:04

iPod Nano-t vagy iPod Touch 2G+-t vennék jó ajánlat esetén. Memória mérete nem releváns.
Leginkább PM-ben várnék ajánlatokat.

Élő ügyfélszolgálat