PokerStarsos cuccok eladásra!
Sziasztok suta vagyok!Lenne pár pokerstarsos ruhám eladásra.
Férfi fekete cipzáras pulóver L-es méret(2010) 40-45$
Női cipzáras fekete pulóver S méret(a menyasszonyomnak kicsi lett :D)35-40$
Fehér férfi Small logóval ellátott L-es póló 10-15$
Fehér és kék színű golf sapka tetején PS jellel 15$/db
Akit érdekel Írjon!Ár megegyezés szerint KP-ban vagy PS-re utalva sutinho7 nickre!
A kérdésem az lenne,hogy az ár a sok vagy ennyire nincs kereslet az ilyesmi iránt?Az ár természetesen nem végleges ,lehet alkudni.A cuccok vadi újak,egyedül a női pulóver lett felpróbálva(az eredmény ismert:)) )Ha van rá igény teszek fel képet róla de csak holnap tudok.Először csinálok ilyet úgyhogy nyugodtan írjatok ha valami nem kóser.Előre is köszönöm!
(ezért a játékért melegvizet sem érdemeltünk,igaz nem is jutott.)
A kérdésem az lenne,hogy az ár a sok vagy ennyire nincs kereslet az ilyesmi iránt?Az ár természetesen nem végleges ,lehet alkudni.A cuccok vadi újak,egyedül a női pulóver lett felpróbálva(az eredmény ismert:)) )Ha van rá igény teszek fel képet róla de csak holnap tudok.Először csinálok ilyet úgyhogy nyugodtan írjatok ha valami nem kóser.Előre is köszönöm!
kereslet még csak-csak lenne, na de az L-es méret éppen hogy a ball karomra rámegy könyékhajlatig szóval nálam ezért kilőve(csak a magam nevében tudok nyilatkozni) :D
Köszönöm a gyors reagálást!Sajnos én ekkora vagyok,remélem nem vagyok egyedül!:confused: Szoktam néha látni hozzám hasonlókat.Az ár egyébként megfelelő lenne?
Köszönöm a gyors reagálást!Sajnos én ekkora vagyok,remélem nem vagyok egyedül!:confused: Szoktam néha látni hozzám hasonlókat.Az ár egyébként megfelelő lenne?
Szia Tieru!
Szerény számításaim szerint akkor olcsón adom a cuccokat. a férfi és a női pulcsi 3200 FPP-be került,a sapkák 800 FPP/db,a póló pedig 600 FPP volt.Köszönöm a hozzászólást!Remélem találok vevőt,úgyis póker részvényekbe fektetem a bevételt.;)
Na akkor ide is: Új, bontatlan 16 gigás fekete Ipad 2-met szeretném eladni. Ongamen nyertem, de nincs rá szükségem, ki sem bontottam, teljesen érintetlen. Akit érdekelne, írjon rám privát üzenetet és megbeszéljük.
promoban kijátszott HM code eladó
iPod Nano-t vagy iPod Touch 2G+-t vennék jó ajánlat esetén. Memória mérete nem releváns.
Leginkább PM-ben várnék ajánlatokat.