Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

Galambos Tarzan
Válasz KrinyO 1977 kommentjére
2012. febr. 16. 22:07

csak ajánlani tudom !
Patchwork pókeres ágytakaró

Van ára.. de jól néz ki az tuti!

oTBo
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. febr. 20. 17:41

Forex robot tanfolyam!

Forex robot tanfolyam! Alaptanfolyam és minden információ, amire csak szüksége lehet, hogy megismerhesse a forex robotos kereskedést. Időpont március 9. 14 óra. Bővebb információ: Hírek - FOREXROBOTOK

RaiseFold
Válasz oTBo kommentjére
2012. febr. 23. 13:37

Ft $

Nem tudok létrehozni új topicot, ezért ide írom.:

Fulltilten bentragadt dollárjaimat a megbeszélt árfolyamon eladnám.
A pókerakadémián keresztül regeltem anno a fulltiltre, tehát az adataim visszakereshetők. Személyes kilétem az adminnál leinformálható.

Kérem a kedves érdeklődőket, hogy itt a fórumban jelezzék érdeklődésüket, mert PÜ-t sem tudok küldeni. Ez a keveset hozzászólók hátránya.

Üdv.
RaiseFold

Wildcatfish
Válasz RaiseFold kommentjére
2012. febr. 23. 18:10

Hello RauseFold

manyid ragadt benn

én 15%-on megveszem ha van megfelelő referenciád aki kezeskedik érted

+ egy FTP nick se ártana hogy lássuk egyáltalán toltál ott valamit

RaiseFold
Válasz Wildcatfish kommentjére
2012. febr. 23. 22:57

Hello RauseFold

manyid ragadt benn

Hello,

Kb. 70%-ot akkor is kioszt az Igazságügyi Minisztérium, ha a franciák nem veszik meg a FTP-t, úgyhogy egy kicsit turbózzuk meg azt a 15-öt.
Egyébként 680 maradt bent. Komoly érdeklődők légyszi írjanak a RaiseFold[kukac]indamail[pont]hu címre, vagy itt a fóruman jelentkezzenek légyszi.
Üdv
RaiseFold

Galambos Tarzan
2012. febr. 24. 0:50

Hello RauseFold

manyid ragadt benn

Epic fail.

Koszka9999
2012. febr. 24. 9:49

Hello,

Kb. 70%-ot akkor is kioszt az Igazságügyi Minisztérium, ha a franciák nem veszik meg a FTP-t, úgyhogy egy kicsit turbózzuk meg azt a 15-öt.

Bocsi hogy offolok, de ez miért lenne biztos? :)

redoubtable
2012. febr. 24. 13:29

Kb. 70%-ot akkor is kioszt az Igazságügyi Minisztérium, ha a franciák nem veszik meg a FTP-t

Ahhoz le kellett volna foglalni a BR ok 70% át. De én úgy tudom kb csak a BR ok 20-30% a volt meg. (lehet tévedek ebben) De 70% tuti nem!

Wildcatfish
2012. febr. 24. 15:10

Hello,

Egyébként 680 maradt bent. Komoly érdeklődők légyszi írjanak a RaiseFold[kukac]indamail[pont]hu címre, vagy itt a fóruman jelentkezzenek légyszi.
Üdv
RaiseFold

Én komolyan gondoltam amit irtam, nekem enyit ér meg belegondolsz nem kicsi a kockázat (belegondolsz már 3/4 éve áll a terem) ha találsz mást aki megveszi az álltalad remélt %-on gl hozzá

oTBo
2012. febr. 25. 11:03

Forex robot tanfolyam!

Forex robot tanfolyam!
Alaptanfolyam és minden információ, amire csak szüksége lehet, hogy megismerhesse a forex robotos kereskedést.
Időpont március 9. 15.00 óra.
Ajánljuk azoknak, akik még csak most érdeklődnek a forex robotos kereskedés után, és azoknak, akik már használják is a forex robotokat, de többet szeretnének tudni róla. A tanfolyam tervezett időtartama 4 óra, kezdési időpont 15.00 óra.
Tematika:
a kereskedés pszichológiája - money management - devizapiaci alapok és alapfogalmak - kereskedési stratégiák - megbízások - stop loss, take profit, trailing stop - technikai elemzés - VPS - MetaTrader platform-mi az a forex robot - a robotos kereskedés pszichológiája - forex robotokról általánosságban - népszerű és ismert forex robotok - forex robot stratégiák - forex robot telepítése - back tesztek - finomhangolási lehetőségek - monitoringozás -frissítések .
A tematikában felsoroltakon kívül, a tanfolyam végén kötetlen beszélgetés és konzultációs lehetőség!
A tanfolyam ára:15.000 Ft.
Jelentkezés és bővebb információ: Hírek - FOREXROBOTOK

Élő ügyfélszolgálat