Forex robot tanfolyam!
Forex robot tanfolyam! Alaptanfolyam és minden információ, amire csak szüksége lehet, hogy megismerhesse a forex robotos kereskedést. Időpont március 9. 14 óra. Bővebb információ: Hírek - FOREXROBOTOK
Ft $
Nem tudok létrehozni új topicot, ezért ide írom.:
Fulltilten bentragadt dollárjaimat a megbeszélt árfolyamon eladnám.
A pókerakadémián keresztül regeltem anno a fulltiltre, tehát az adataim visszakereshetők. Személyes kilétem az adminnál leinformálható.
Kérem a kedves érdeklődőket, hogy itt a fórumban jelezzék érdeklődésüket, mert PÜ-t sem tudok küldeni. Ez a keveset hozzászólók hátránya.
Üdv.
RaiseFold
Hello RauseFold
manyid ragadt benn
én 15%-on megveszem ha van megfelelő referenciád aki kezeskedik érted
+ egy FTP nick se ártana hogy lássuk egyáltalán toltál ott valamit
Hello RauseFold
manyid ragadt benn
Hello RauseFold
manyid ragadt benn
Hello,
Kb. 70%-ot akkor is kioszt az Igazságügyi Minisztérium, ha a franciák nem veszik meg a FTP-t, úgyhogy egy kicsit turbózzuk meg azt a 15-öt.
Kb. 70%-ot akkor is kioszt az Igazságügyi Minisztérium, ha a franciák nem veszik meg a FTP-t
Hello,
Kb. 70%-ot akkor is kioszt az Igazságügyi Minisztérium, ha a franciák nem veszik meg a FTP-t, úgyhogy egy kicsit turbózzuk meg azt a 15-öt.
Egyébként 680 maradt bent. Komoly érdeklődők légyszi írjanak a RaiseFold[kukac]indamail[pont]hu címre, vagy itt a fóruman jelentkezzenek légyszi.
Üdv
RaiseFold
Forex robot tanfolyam!
Forex robot tanfolyam!
Alaptanfolyam és minden információ, amire csak szüksége lehet, hogy megismerhesse a forex robotos kereskedést.
Időpont március 9. 15.00 óra.
Ajánljuk azoknak, akik még csak most érdeklődnek a forex robotos kereskedés után, és azoknak, akik már használják is a forex robotokat, de többet szeretnének tudni róla. A tanfolyam tervezett időtartama 4 óra, kezdési időpont 15.00 óra.
Tematika:
a kereskedés pszichológiája - money management - devizapiaci alapok és alapfogalmak - kereskedési stratégiák - megbízások - stop loss, take profit, trailing stop - technikai elemzés - VPS - MetaTrader platform-mi az a forex robot - a robotos kereskedés pszichológiája - forex robotokról általánosságban - népszerű és ismert forex robotok - forex robot stratégiák - forex robot telepítése - back tesztek - finomhangolási lehetőségek - monitoringozás -frissítések .
A tematikában felsoroltakon kívül, a tanfolyam végén kötetlen beszélgetés és konzultációs lehetőség!
A tanfolyam ára:15.000 Ft.
Jelentkezés és bővebb információ: Hírek - FOREXROBOTOK