Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

lecso10
Válasz titcar kommentjére
2013. márc. 5. 6:55

kicsit off, de ilyen háztartási nagygépeknél előfordulhat, hogy lehet alkudozni ha több mindent vesz az ember? (nyilván nem mediamarkt ami kötött ár, hanem egyéb de viszonylag nagyobb helyekre gondolok)

Én az euronicsban vettem egyszerre egy nagy hűtőt, mosógépet, porszívót és mikrót, kétszáz valahány ezerről 180-ért hoztuk el. Amúgy azzal is sokat spórolhatsz ha kis internetes áruházból rendeled meg ugyanazt, nagyon jelentős különbségek vannak az árban.

tylerhungary
2013. márc. 5. 8:38

kicsit off, de ilyen háztartási nagygépeknél előfordulhat, hogy lehet alkudozni ha több mindent vesz az ember? (nyilván nem mediamarkt ami kötött ár, hanem egyéb de viszonylag nagyobb helyekre gondolok)

jah és tényleg lehet,főleg kiallitasi daraboknál adnak nagy kedvezményt de ahogy többiek is írták neten ha kutatkodik az ember már rengeteg cég van és nagy különbségek lehetnek árakban,érdemes kutakodni szerintem

redoubtable
Válasz tylerhungary kommentjére
2013. márc. 5. 9:13

jah és tényleg lehet,főleg kiallitasi daraboknál adnak nagy kedvezményt de ahogy többiek is írták neten ha kutatkodik az ember már rengeteg cég van és nagy különbségek lehetnek árakban,érdemes kutakodni szerintem

Így igaz, én kiállítási darabokat megveszem simán ha ide adják. Van amit 40% os áron elhoztam mint az eredeti ár. De azt általában csak akkor adják, ha már kifutó cuccról van szó.

Dinokaposvar
Válasz attiati kommentjére
2013. márc. 5. 10:40

Sziasztok.
Árul valaki monitort? Ha esetleg igen, kérem mondjom típust, hogy ránézhessek, na meg egy árat is hozzá.

Köszönöm.

lecso10
Válasz Dinokaposvar kommentjére
2013. márc. 5. 11:45

Sziasztok.
Árul valaki monitort? Ha esetleg igen, kérem mondjom típust, hogy ránézhessek, na meg egy árat is hozzá.

Köszönöm.

Hi!

Eladnám Samsung S22B300H fekete led monitorom, öt hónapos, 36 havi garanciával, teljesen rendben van,csak nekem nagyobb kellene. 30K huf.
Érdeklődni itt privátban.

gyapjuzokni
2013. márc. 5. 13:20

Hasznalt laptopot vennek,Szombathelyen vagy kornyeken!Ar kb. 60-70K forintig,de e felett is.Fizetest FTPs atutalassal tudnam megoldani,persze az atvetellel egyidoben.
Privatban targyalhatunk

citihill
2013. márc. 6. 5:07

én amikor beköltöztem a lakásomba, kellett venni mindenből újat, mivel semmim nem volt még. úgy mentem oda a kereskedőhöz, hogy mindent tőle akarok, adjon engedményt. És így is lett.
Egy másik alkalommal pedig asszonynak vettünk sífelszerelést, na ott a 20K-s nadrág ingyen volt :)
Nekem az a tanulság, hogy ilyen időkben ha több mindent veszel, mindenhol tudsz alkudni.
Hajrá :)

lecso10
Válasz citihill kommentjére
2013. márc. 6. 7:50

én amikor beköltöztem a lakásomba, kellett venni mindenből újat, mivel semmim nem volt még. úgy mentem oda a kereskedőhöz, hogy mindent tőle akarok, adjon engedményt. És így is lett.
Egy másik alkalommal pedig asszonynak vettünk sífelszerelést, na ott a 20K-s nadrág ingyen volt :)
Nekem az a tanulság, hogy ilyen időkben ha több mindent veszel, mindenhol tudsz alkudni.
Hajrá :)

És érdemes mindig holt szezonban vásárolni, pl most kell venni téli gumit.

redoubtable
Válasz citihill kommentjére
2013. márc. 6. 13:10

Soha semmi nincs ingyen. :)

morfologus
2013. márc. 6. 22:05

Ha egy Burton Bullet snowboard deszka érdekelne valakit 35E körüli áron, írjon, és küldök képeket.

Élő ügyfélszolgálat