Eladó használt P4 számítógépek változó konfigurációban:
proci: 1,7 cerkától 3.0 -ig
memoria: 512 mb-1,5Gb
hdd:40gb-160gb
erősebb gépek:
Intel Core 2 duo E5300, 1 -2 gb RAM, 160 Hdd
használt P4 laptopok 1,7 celeron, 80 gb hdd, 1,5gb RAM
valamint KERESEK:
jól menő játékosoktól vagy akárkitől eladó fpp-ket logos (PS,Fulltilt, Bwin... stb) ruhák (póló, pulover, kabát, rövidnadrág...stb) vásárlása céljából, ha esetleg van valakinek fölös bonuspontja ezekre én vennék ilyen kiegészítőket.
Szia! Ez aktuális még? Nincs elég hozzászólásom, hogy privátot írjak, de ha aktuális, írj nekem elérhetőséggel, köszi!
Szia! Ez aktuális még? Nincs elég hozzászólásom, hogy privátot írjak, de ha aktuális, írj nekem elérhetőséggel, köszi!
Üdv!
bocsi, hogy ilyen későn válaszolok, de még utánajártam a dolgoknak. Szóval ami a Heroes 6 gépigényt illeti, Akár a minimum akár az ajánlott gépigény is meglehet, mindössze egyetlen problémával, hogy jelenleg nincs használt VGA bele ami elbírná. Mondjuk azt mondanám neked, hogy a Core2 E4400-as, 160-as winyó, 2 Gb ddr2 ram, ház táp, integrált VGA, egy olyan 36.000-ért. Vagy ha nagyobb proci kell akkor az AMD Athlon X2 5000+ helyett 6000+ -os is lehetséges, vagy az ajánlott AMD Athlon II X2 240 helyett AMD Athlon II X2 250, 2Gb ddr3-rammal, ennek az árát pontosan nem tudom de a jövö hétre ígérték, hogy behozzák és be lesz számítva. Van egy 8600GT 256 MB-os VGA , de azt inkább nem raknám bele, helyette inkább valami normálisabb VGA kellene ilyen 10-15.000 körül. Tehát így azt mondanám, hogy az ajánlott konfigot AMD Athlon II X2 250 (+lap, használt kb 1 éves, 1 év garral) 160gb hdd (használt) 2gb ddr3 (új) ház+táp+dvd író (új) VGA Nvidia gt630 (új) 60.000 magasságában akár ki is lehetne hozni (vagy talán kicsivel kevesebbért).
AKG K272 HD fejhallgató eladó
Bontatlan, ár: 30K Huf
AKG K 272 HD term
AKG K 272 HD High-Definition Headphones Reviews
Sziasztok!
Eladó 1db 27" samsung monitor S27SA350H. 2011 október környékén lett vásárolva 3 év garival.
Ár: 50K
Ilyeneket készít egy ismerősöm. Megcsinál bármit, batman, pókember, Phil Ivey, Petőfi, Kelemen Anna... Amit csak akarsz...
Ezek is eladóak:
ez 120K FT
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ez pedig 1.3M FT.
Ilyeneket készít egy ismerősöm. Megcsinál bármit, batman, pókember, Phil Ivey, Petőfi, Kelemen Anna... Amit csak akarsz...
Ezek is eladóak:
ez 120K FT
Ez pedig 1.3M FT.
Skype?????
Sziasztok!
Eladó 30" LG W3000H monitorom. Ár: 110K. Érdeklődni: 305928236