jah :S 3 szep coolerel inditottam
KK < 58s vs mrroyalize
AA < QQ....
csinaltam railt a 2p2 n oda post olok handeket az este soran... itt a link...
djdecide Sunday rail - Staking Rails -- Two Plus Two Poker Forums
elég ugly handek... better luck!
na mi lett a vége?
Elegge sok sz*pas, par 70/30, 80/20 elbukasa volt sajnos, a 2p2 s rail-thread ben vannak handek is akit erdekel,,,,,
a total refund= $357.50
10%= $35.70
viszakuldtem mindenkinek!(ha nem kapta meg vki pls PM, ps nickel!!!!)
a hetfoi wcoop eventre (45. ev.) es azon kivul par MTT re is adok el % ot, egyenlore 2p2 n , ha marad koradelutan kirakom ide is, most elegge kedvetlen&faradt vok, szal jo ejt mindenkinek,
Rmelem legkozelebb tobb szerencsem lesz, azaz lesz szerencsem is......
jo8!
megvettem 20%-ot (162$). elküldtem starson. sok sikert!
megvettem 20%-ot (162$). elküldtem starson. sok sikert!
^^ ezen jot derultem az elejen, de V.Peti a HETFOI MTTkbol vett 20% ot, ha jol ertelmezem ($161 et kuldtel es a 20%=162....majd pls meg a fenmarado hatalmas 1$t kuldd majd at:):)
itt a 2p2 topicja a HETFOI MTT share nek ,akit erdekel itt megteheti amit kell, ha delutanra nem megy el 2p2 n akk kirakom ide is, kulon topicba>>>>
djdecide MONDAY MTT package (w/WCOOP 45.) - Staking - Selling Shares - Online -- Two Plus Two Poker Forums
udv:matyi
^^ ezen jot derultem az elejen, de V.Peti a HETFOI MTTkbol vett 20% ot, ha jol ertelmezem ($161 et kuldtel es a 20%=162....majd pls meg a fenmarado hatalmas 1$t kuldd majd at:):)
itt a 2p2 topicja a HETFOI MTT share nek ,akit erdekel itt megteheti amit kell, ha delutanra nem megy el 2p2 n akk kirakom ide is, kulon topicba>>>>
djdecide MONDAY MTT package (w/WCOOP 45.) - Staking - Selling Shares - Online -- Two Plus Two Poker Forums
udv:matyi
3% megy. gl.