5%ot veszek, jeleztem 2p2n is, 7felé legkésőbb küldöm.
elég obv volt, küldtem az egy dollárt. én fizetem a kávédat ma este
koszi, 2p2 confirmed, a tiedet is megkaptam v.Peti!!
Sok(de legalabb tobb) szerencset az este mindenkinek!!
kesobb csinalok rail-topikot 2p2 re, majd dobom a linket ide is!
kesobb csinalok rail-topikot 2p2 re, majd dobom a linket ide is!
Üdv!
Látom, hogy nagy az érdeklődés a csomagodra....bár a statok alapján nem értem miért.
Félre ne érts, biztos tapasztalt játékos vagy. Nálam biztosan sokkal képzettebb/jobb is, de te vennél magadtól %-ot ilyen statok alapján? A make up-ot meg abszolút nem értem.
Nem tudtam sajnos küldeni az 5%ot, mert elértem a heti sending limitet. Irtam a supportnak már egy órája, de még nem léptek semmit.
2%-t még engedett, annyit elküldtem. Nem tudom, ha még pár órán belül megoldódik ez a dolog és neked okés akkor küldöm a maradék 3%ot, ha nem akkor jobb híján maradok 2vel bent.
Üdv!
Látom, hogy nagy az érdeklődés a csomagodra....bár a statok alapján nem értem miért.
Félre ne érts, biztos tapasztalt játékos vagy. Nálam biztosan sokkal képzettebb/jobb is, de te vennél magadtól %-ot ilyen statok alapján? A make up-ot meg abszolút nem értem.
waki-t nem ismerem. De ha Bélabácsi, Luigi és Isuldur1 gyerekkori jó barátja lenne, akkor se érteném. Amúgy te is megmagyarázhatod, miért ruháztál be?
waki-t nem ismerem. De ha Bélabácsi, Luigi és Isuldur1 gyerekkori jó barátja lenne, akkor se érteném. Amúgy te is megmagyarázhatod, miért ruháztál be?