ps nicket kérek
ps nicket kérek
Elment. GL!
Áhhh, baszki, ez egy jó nagy vicc, ahogy krono is írta. Ilyen sok coolert mint az SCOOP alatt :@:@
Egyszerűen nem hiszem el.
Megint sikerült kifogni az egyetlen olyan handet, ami ver :@
weaktight | Hand | KAo - No Limit Holdem Tournament
Áhhh, baszki, ez egy jó nagy vicc, ahogy krono is írta. Ilyen sok coolert mint az SCOOP alatt :@:@
Az a legrosszabb az egészben, hogy az ember már magában kezdi el keresni a hibákat, és nem azt keresi, hogy mi a jó megoldás, hanem hogy miért dobjon, milyen lap verheti meg az ellen rangéből :(
lol, a shootouton meg 39 hand alatt 2 ászt láttam, abból az egyik A9, a másik AQ. Pocketem 1 sem volt, és egy 43/36-ossal, egy 39/20-szal, és egy 31/8-cal ültem 4 handed. Mostmár csak 3-an vagyunk.
Jipppí, kaptam egy JJ-t!!!
Meg mákoltam is egy keményet 1 hete először: KT vs JJ river K-val. Aztán nem sikerült legyőzni a félelmetes 22-t. Már flopon ott mosolygott a kacsa. :)
Pedig annyira félelmetesen gyenge volt az asztalom, hogy valami akár ki is sülhetett volna belőle.
Az a legrosszabb az egészben, hogy az ember már magában kezdi el keresni a hibákat, és nem azt keresi, hogy mi a jó megoldás, hanem hogy miért dobjon, milyen lap verheti meg az ellen rangéből :(