Póker Fórum Archívum > Piactér > FeketeS - SCOOP+MiniFTOPS % eladó

FeketeS
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. máj. 9. 15:54

Nem jól tudod. 2,22-es SM szateliteken is 2,02 a rebuy, és nem 2,22 pl.

Oks, thx. az infót mindenképp. Akkor majd küldök vissza pénzt mrj-nek, meg Petesnek, mert az övéké úgy volt számolva. mrj excelénél még filóztam is, hogy hogy van, mert ő is rebuyjal írta be.

Akkor így összesen 12$+ 20,5$*0,2=16,1$ lesz

FeketeS
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. máj. 9. 15:57

Amúgyként ez is, meg a 23.00-s 11+R is hatalmas donkfest lesz.

Még annál is nagyobb :)
Küldtem PM-et, olvasd el.

ForCheapBeer
Válasz FeketeS kommentjére
2011. máj. 9. 16:02

Akkor most újra számolva leírnád,h mennyit küldjek? Úgy számolva,h minden maradékot megveszek a mai napra. Amint megvan a szám, akkor küldöm is FTP-n. Köszi

kidelpiero
2011. máj. 9. 16:04

Az utolsó névvel megint sikerült bukni egy gigapotot, most éppen egy CL stack-ért. Emeltem középről QK-val, mögöttem 1 ember adta, majd kisvakról a hihetetlen aggró, sokat 3betelő maniac allin ment kb. 10k-val az 1k-s emelésemre. Ez egy hihetetlen jó szitu neki a calloló miatt+ egyébként is aggró, így a range ellen nem igazán vagyok hátul. Itt minden pp-t, Ax-t, és a magas SC-ket is tolja szépen olyan 9Ts-ig. A 10k-ját emeltem 22-ig asszem, hogy kiszorítsam a callolót, aki ezt már csak AA, max. KK-val adhatja, de azokkal meg emberi számítás szerint nem callol. Mégis sikerült AI mennie, nekem meg muszáj volt megadni az odds miatt, of course AA-t játszott ilyen zseniálisan. A maniac 66-ot mutatott, most persze jött a Q flopon, majd az OESD is turnön, de a 14 out sem esett le.

Én csak kocapókeres vagyok,de itt tuti hogy ez a jó játék?
Az általad megadott rangenél,még éppen jó lehet, de azért ez tényleg igen tág range.
Hand 0: 58.394% 56.55% 01.84% 3276701616 106877382.00 { 22+, A2s+, KJs+, QTs+, JTs, T9s, A2o+, KQo }
Hand 1: 41.606% 39.76% 01.84% 2303980356 106877382.00 { KQo }

Ahol is ugye 9k-t kell megadnod, hogy nyerj 22kt (40,9% potodds), úgy hogy utánad még nyilatkozik valaki. Bár a callolóról nem tudok semmit, de simán indukálhatott a mögötte ülő maniactől sqeezet, ahogy tette is ( nem lesz gyakori, de számolni kell vele).
Bocs, hogy beleszemeteltem a topicba, de érdekelne a véleményed. Köszi előre is :) .

FeketeS
Válasz ForCheapBeer kommentjére
2011. máj. 9. 16:39

Akkor most újra számolva leírnád,h mennyit küldjek? Úgy számolva,h minden maradékot megveszek a mai napra. Amint megvan a szám, akkor küldöm is FTP-n. Köszi

16,1$ lesz így összesen, 2 HSZ-szel feljebb ott van, csak elbújt :)

FeketeS
Válasz kidelpiero kommentjére
2011. máj. 9. 16:45

Én csak kocapókeres vagyok,de itt tuti hogy ez a jó játék?
Az általad megadott rangenél,még éppen jó lehet, de azért ez tényleg igen tág range.
Hand 0: 58.394% 56.55% 01.84% 3276701616 106877382.00 { 22+, A2s+, KJs+, QTs+, JTs, T9s, A2o+, KQo }
Hand 1: 41.606% 39.76% 01.84% 2303980356 106877382.00 { KQo }

Ahol is ugye 9k-t kell megadnod, hogy nyerj 22kt (40,9% potodds), úgy hogy utánad még nyilatkozik valaki. Bár a callolóról nem tudok semmit, de simán indukálhatott a mögötte ülő maniactől sqeezet, ahogy tette is ( nem lesz gyakori, de számolni kell vele).
Bocs, hogy beleszemeteltem a topicba, de érdekelne a véleményed. Köszi előre is :) .

Dehogy szemét, köszi a HSZ-t. Megmondom őszintén, a callolóval nem számoltam a partiban. VMi 20/10-et játszott, ha jól emlékszem, vagyis jó sok lappal callol itt egy emelést. A 3 betje is 8% körüli volt, ha jól emlékszem. Én a partit csak a maniac ellen számoltam, az ellen pedig jó a range, amit beraktál HM-be. Picit pluszos, viszont ha bukom, akkor nincs semmi katasztrófa, marad 35k-m, amivel még mindig CL vagyok az asztalnál. Ha nyerem, akkor még magabiztosabb lesz a vezetés, és terrorizálhatom az asztalt. A call máárészt azért jó itt, mert a későbbiekben hasznos lehet az, ha látják, hogy lazán callok, feszesebb range-dzsel fogják rámtolni, így lazíthatom a 3bet rangemet, és ha 4betelnek, akkor tudom, hogy monsterük van, és csak a tényleg jó lapjaimba fognak belenézni. Márészt sokat 3betelek SC-kel, és ez arra is jó lett volna, hogy ezután a 77-JJ,AT-AQ,KQ lapokkal nem fognak meg4 betelni, hanem callolnak, és IP elég könnyen el tudok vinni sok potot ezek ellen a lapok ellen. Tönkremenni úgysem fogok TP-vel, tehát ha megraiselik a c-betemet, akkor könnyedén tudok dobni, vagy tovább játszani(2 pár, combodraw, kész flush, sor).

Romsy
2011. máj. 9. 16:46

Az utolsó névvel megint sikerült bukni egy gigapotot, most éppen egy CL stack-ért. Emeltem középről QK-val, mögöttem 1 ember adta, majd kisvakról a hihetetlen aggró, sokat 3betelő maniac allin ment kb. 10k-val az 1k-s emelésemre. Ez egy hihetetlen jó szitu neki a calloló miatt+ egyébként is aggró, így a range ellen nem igazán vagyok hátul. Itt minden pp-t, Ax-t, és a magas SC-ket is tolja szépen olyan 9Ts-ig. A 10k-ját emeltem 22-ig asszem, hogy kiszorítsam a callolót, aki ezt már csak AA, max. KK-val adhatja, de azokkal meg emberi számítás szerint nem callol. Mégis sikerült AI mennie, nekem meg muszáj volt megadni az odds miatt, of course AA-t játszott ilyen zseniálisan. A maniac 66-ot mutatott, most persze jött a Q flopon, majd az OESD is turnön, de a 14 out sem esett le.

totál std hogy AA-val megcsinálja ezt, ha mögötte vannak sqz stackek, hülyeség volt reizolálni is, nem fog lightan cold4betelni, meg callolni sem úgy hogy SB már allin van.

ha meg AA, KK az ellenfél range-e, akkor minek spewoltad be a maradék stacked? kizárt, hogy commited lettél volna, az olyan 30k stackeknél van, akkora kretén meg csak nem vagy, hogy úgy izolálsz 22k-ig, hogy marad előtted 8k.

FeketeS
Válasz Romsy kommentjére
2011. máj. 9. 16:51

totál std hogy AA-val megcsinálja ezt, ha mögötte vannak sqz stackek, hülyeség volt reizolálni is, nem fog lightan cold4betelni, meg callolni sem úgy hogy SB már allin van.

ha meg AA, KK az ellenfél range-e, akkor minek spewoltad be a maradék stacked? kizárt, hogy commited lettél volna, az olyan 30k stackeknél van, akkora kretén meg csak nem vagy, hogy úgy izolálsz 22k-ig, hogy marad előtted 8k.

Félreértettél, nem AA, KK a call range-e. Az AA, KK a 3betem elleni callrange. Ezeken a tornákon rengetegszer előfordul, hogy a 35k stackjéből becallol 10k-t a 20/10-es arc egy közepes párra(99-QQ), vagy AK-AQ-ra. A 3betemmel ezeket akartam eldobatni. A 3betemmel másrészt commitáltam magam, tökmind1, hogy nyomok egy minraiset 22k-ig, vagy 30k-val AI megyek, az eredmény úgy is tök ugyanaz, mert dobni itt már semmire nem fogok úgysem. Emberünk pedig nem egy gondolkodó játékos, hogy squeeze-t indukáljon, azt sem tudja mi az a squeeze stack, HM-je pedig szinte biztosan nincs, hogy felismerje a maniac 3bet range-ét.

ForCheapBeer
2011. máj. 9. 16:57

Bocsi, azt nem vettem észre. Elküldtem a pénzt. GL a versenyekhez.

FeketeS
Válasz ForCheapBeer kommentjére
2011. máj. 9. 16:58

Bocsi, azt nem vettem észre. Elküldtem a pénzt. GL a versenyekhez.

Semmi gond. Meg is jött a pénz.

Élő ügyfélszolgálat