szeretnék egy ps vs ps tranzakciót lebonyolítani.ez azt jelentené hogy holnapig ps-re szeretnék 16.50$-t kérni, és holnap miután hazaértem a bankból, ps felutalás után utalnám is vissza 20$-ra kerekítve.
referencia van, privátban jelentkezzen plz aki tudna segíteni!
köszi!
wpt/partyra kéne 3 dodesz starson /mb-n tok fizeni
Netelleren illetve MKB-s számlára kellene minimum 40, maximum 240$, cserébe Starson tudok küldeni azonnal, NÉMI JUTALÉKKAL (5$) MKB-s utalás esetén árfolyamegyeztetéssel.
Netelleren illetve MKB-s számlára kellene minimum 40, maximum 240$, cserébe Starson tudok küldeni azonnal, NÉMI JUTALÉKKAL (5$) MKB-s utalás esetén árfolyamegyeztetéssel.
írj privátot, mennyi legyen az annyi :) (netelleren)
Sziasztok, PokerHeaven lenne 54 Eurom, ami feltetelhez van kotve es nem tudom kiutalni...
HU party kereten belul atjatszanank es cserebe kernek MB/Netellerre 45Eurot vagy 58$ !
Akit erdekel irjon ram !
rizikos dolog, nem hiszem hogy talalsz ra pacienst
Sziasztok, PokerHeaven lenne 54 Eurom, ami feltetelhez van kotve es nem tudom kiutalni...
HU party kereten belul atjatszanank es cserebe kernek MB/Netellerre 45Eurot vagy 58$ !
Akit erdekel irjon ram !
Reszletekbe is mehet a dolog ( van 1.1 3.15 5.25 10.50 HU )
Lejatszunk egyet, utalja a reszt, majd meg egy es megint utal egy resz, hogy korrekt legyen a dolog !
Reszletekbe is mehet a dolog ( van 1.1 3.15 5.25 10.50 HU )
Lejatszunk egyet, utalja a reszt, majd meg egy es megint utal egy resz, hogy korrekt legyen a dolog !