Ertem, esetleg a forum szabalyzatat is megsertettem?
Toroljem a postot?
tárgytalan
Ertem, esetleg a forum szabalyzatat is megsertettem?
Toroljem a postot?
Olyan embert keresnek lehetoleg regi ismert tagot aki rendelkezik €-os szamlaval valamelyik bankba es van penze a PS-en.
Heti 20€ erteku $-ra lenne szuksegem minden heten elolre utalom a penzt es megerkezes utan varom a ps-valtasi rataja szerinti dollart.
Az ajanlatom pedig,hogy minden heten kuldok 21€-t de csak 20 at kerek. Ha valakit erdekel pm-ben varom a jelentkezeset.
MB-re kérnék 1€-t.
Sziasztok! MB-re szeretnék kérni mindössze 1€-t,3-at küldök vissza hétvégén! Elég kellemetlen ez a kérés számomra,tisztába vagyok vele,hogy ez az oldal nem erre szolgál,de ekkora összeggel nem fogok ugymond "eltünni".... Elöre is köszönöm szépen aki tud esetleg segiteni!
Sziasztok! MB-re szeretnék kérni mindössze 1€-t,3-at küldök vissza hétvégén! Elég kellemetlen ez a kérés számomra,tisztába vagyok vele,hogy ez az oldal nem erre szolgál,de ekkora összeggel nem fogok ugymond "eltünni".... Elöre is köszönöm szépen aki tud esetleg segiteni!
Szerk.:
Tárgytalan.
Sziasztok!
888-MB cserére lenne nagyon szükségem, én fizetnék 888-on, MB-n várom az ellenértéket. CSAK megbízható tagok jöhetnek szóba. Nagyjából 200$-ról lenne szó.
FONTOS lenne.
Köszi előre is.
Sziasztok!
888-MB cserére lenne nagyon szükségem, én fizetnék 888-on, MB-n várom az ellenértéket. CSAK megbízható tagok jöhetnek szóba. Nagyjából 200$-ról lenne szó.
FONTOS lenne.
Köszi előre is.
40$ cserélnék pokerstars-ról mb re :) nincs kedvem játszani ott, anélkül nem lehet kivenni, ha valaki van olyan kedves akkor írjon