Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

RegGeri
Válasz rockett kommentjére
2016. jún. 16. 14:14

Sziasztok Van partypokeren (xthunder45) 15,85$-om, elcserélném 15$-ra Starson (pokerrockett), skrill ill. neteller is jó, ezek privátban, elsősorban ismert, régi tagot keresek cserére, köszi!

Átment a pénz PS-en. Törölj a privát üzeneteidből, mert nem tudom így átküldeni neked a válaszomat.

jacsapoker
Válasz Admin kommentjére
2016. jún. 16. 14:17

Sziasztok, Én is partypokeren cserélnék $ Ps.re vagy skrillre, folyamatosan kisebb nagyobb összeget.

rockett
Válasz RegGeri kommentjére
2016. jún. 16. 14:20

Átment a pénz PS-en. Törölj a privát üzeneteidből, mert nem tudom így átküldeni neked a válaszomat.

Bocsi, nem tudtam, hogy betelt, mindjárt intézkedem! :)
Up: Töröltem is párat.

rockett
2016. jún. 20. 12:55

Visszaküldtem a Starsos pénzt egyelőre, mert a party nem akar haladni az üggyel, csak várni tudok rájuk, nincs mit tegyek. :(

RegGeri
Válasz rockett kommentjére
2016. jún. 20. 18:41

Visszaküldtem a Starsos pénzt egyelőre, mert a party nem akar haladni az üggyel, csak várni tudok rájuk, nincs mit tegyek. :(

Köszi, megkaptam. Úgy tűnik, nem csak a PP kliens a béna.

palesz00071
Válasz Admin kommentjére
2016. jún. 20. 21:29

Sziasztok 20$lenne szükségem szombatig starson. 25$küldök vissza.ty ha lenne valaki.

kingofman
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 16. 14:19

Sziasztok!

Dolgozok már egy ideje így csak csütörtökön este vettem észre, hogy holnaptól indul a Micro Millions a PS-on. Pénteken be akartam fizetni Netelleremre mivel nincs fent elegendő pénzem, de nem tudtam mivel nincs ERSTE BANk ahol élek az OTP-nél pedig még nincs számlám így pedig nem lehetett utalni.

Számla nyitásra + utalásra pedig nem volt időm, mert rohantam vissza munkába. DU 5-kor zártam, OTP meg már 3-kor. Hétvégén miért is lennének nyitva... ráadásul 2-3 munkanap míg megjön a pénz.

Szóval segítséget kérek, ha valaki tudna nekem Neteller-re vagy PS-ra küldeni 100$-t annak hétfőn küldeném vissza forintban 28300 Ft-ot miután nyitottam számlát az OTP-nél.

Cserébe felajánlom (ha Netelleremre küldi) amit a MEGA5 bónuszkóddal nyerek 3 héten át(3x30$ deposit után)! Ezt az összeget viszont csak a promóció végén azaz kb. 4 hét múlva tudom küldeni!

Neteller címet jelezd és privátba küldöm, PS nick: whitecolony

Számlaszámodat privátban küldheted.

Kérlek segítsetek! Előre is nagyon köszönöm!!

king

Slynzor
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 16. 19:56

Sziasztok!

Dolgozok már egy ideje így csak csütörtökön este vettem észre, hogy holnaptól indul a Micro Millions a PS-on. Pénteken be akartam fizetni Netelleremre mivel nincs fent elegendő pénzem, de nem tudtam mivel nincs ERSTE BANk ahol élek az OTP-nél pedig még nincs számlám így pedig nem lehetett utalni.

Számla nyitásra + utalásra pedig nem volt időm, mert rohantam vissza munkába. DU 5-kor zártam, OTP meg már 3-kor. Hétvégén miért is lennének nyitva... ráadásul 2-3 munkanap míg megjön a pénz.

Szóval segítséget kérek, ha valaki tudna nekem Neteller-re vagy PS-ra küldeni 100$-t annak hétfőn küldeném vissza forintban 28300 Ft-ot miután nyitottam számlát az OTP-nél.

Cserébe felajánlom (ha Netelleremre küldi) amit a MEGA5 bónuszkóddal nyerek 3 héten át(3x30$ deposit után)! Ezt az összeget viszont csak a promóció végén azaz kb. 4 hét múlva tudom küldeni!

Neteller címet jelezd és privátba küldöm, PS nick: whitecolony

Számlaszámodat privátban küldheted.

Kérlek segítsetek! Előre is nagyon köszönöm!!

king

Idegenektol 30k kolcson. GL hozzá! :D

RegGeri
Válasz Slynzor kommentjére
2016. júl. 16. 20:03

Mi az a MEGA5 bónusz, mit lehet vele nyerni?

kingofman
2016. júl. 16. 20:26
Élő ügyfélszolgálat