Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

kingofman
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 19. 23:37

az kunyerálás, hogy ps-re kellene pénz cserébe én meg banki átutalással tudnám küldeni?

én hülye meg még leállok ezzel az észlénnyel miközben még szöveget se tud értelmezni lol

Szecska
Válasz kingofman kommentjére
2016. júl. 20. 9:11

az kunyerálás, hogy ps-re kellene pénz cserébe én meg banki átutalással tudnám küldeni?

én hülye meg még leállok ezzel az észlénnyel miközben még szöveget se tud értelmezni lol

penzcsere= egyszerre kulditek, vagy inkabb Te elobb, mert Te kersz szivesseget
Amit te csinaltal, hogy valaki kuldjon neked szombaton penzt, amit te majd hetfon adsz vissza. Megis mi ez ha nem kunyeralas? Irhattam volna tarhalast is, es utana meg neked all feljebb

Akkor nem lett volna kunyeralas, ha azt irod az elso posztodban, hogy az illetonek egy megbeszelt helyen cashben odaadod a penzt.

Egyebkent is, ott a paysafecard, a legtobb benzinkuton/ujsagosnal lehet kapni. Ha tenyleg nalad volt a penz, akkor kb 2 perc lett volna elintezni. Direkt megneztem most neked, ha tenyleg Fehergyarmaton laksz, akkor ott is kapni(Inmedio-Kossuth ter), de 20 kilometeres korzetben pontosan 9 helyen meg.

Azt mar csak zarojelben jegyzem meg, hogy ott van az abaqoos is. Ha az erstes szamladon van a penz, akkor onnan atkuldod az abaqoosnak, es arrol a PSre befizetsz. Mivel mindketto instant, kb max 5 perc alatt atkerul a penz, es meg csak el se kellett hagynod a lakast

kispászti
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 23. 19:02

6500ft-nak megfelelő ősszegre lenne szükségem paypal-ra vagy skrill -re cserébe stars- utalással 7000ft-nak megfelelő $ adok. S.O.S

A problémám az hogy van a paysafecard kártyámon 7000ft de sehogy sem tudom átemelni az említett két oldal valamelyikére .

szerk: Ha nem tudok valamilyen költségről ami az utalót érintheti ,kérem jelezze aki tud segíteni, akár csak infóval szóljon köszönöm.Mert akkor úgy kell változtatnom. Nagyon ritkán használom az oldalakat.

jacsapoker
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 23. 20:22

Tedd fel Ps-re paysafecard. majd cash out skrill

kispászti
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 23. 20:31

Úgy tudom hogy a befizetés után nem lehet mindjárt kifizetést kérni.

High_TT
Válasz kispászti kommentjére
2016. júl. 25. 11:19

6500ft-nak megfelelő ősszegre lenne szükségem paypal-ra vagy skrill -re cserébe stars- utalással 7000ft-nak megfelelő $ adok. S.O.S

A problémám az hogy van a paysafecard kártyámon 7000ft de sehogy sem tudom átemelni az említett két oldal valamelyikére .

szerk: Ha nem tudok valamilyen költségről ami az utalót érintheti ,kérem jelezze aki tud segíteni, akár csak infóval szóljon köszönöm.Mert akkor úgy kell változtatnom. Nagyon ritkán használom az oldalakat.

Kell még?

kispászti
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 25. 11:29

igen

High_TT
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 25. 11:31

kispászti
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 25. 11:42

Hú skype az nincsen ,ha a megbízhatóság lenne a gond küldöm én előre . Csak a ps nick kell.
Ha nem akarod nyilvánosan a nick-et kiírni ×××××××××××××× ez tartozik egyébként a két fiókhoz is .

High_TT
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 25. 11:58

PS: _StrQua3_

Skrillen küldöm de nekem az is dolláros azt akartam pontosítani, hogy mennyi $-t küldjek, amit küldesz -2$ megfelel?

Élő ügyfélszolgálat