Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 8. 18:01

Sztem megpróbálja megfialtatni és ha nyer akkor visszautalja.Az ilyeneknek ha nincs lové játszaniuk kell mert full függők. Sztem ő az a tipus aki ha lenne neki nem lopna meg csak mivel nincs miből játszani ezért annyira függő .De ne legyen igazam igy is rosszmájunak tünhet amit irok csak már gyanus.

OldRknight
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. jan. 8. 18:12

Sztem megpróbálja megfialtatni és ha nyer akkor visszautalja.Az ilyeneknek ha nincs lové játszaniuk kell mert full függők. Sztem ő az a tipus aki ha lenne neki nem lopna meg csak mivel nincs miből játszani ezért annyira függő .De ne legyen igazam igy is rosszmájunak tünhet amit irok csak már gyanus.

Ja tuti hogy megrobalja megporgetni ruletten v blackjacken.

bentley0917
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 8. 18:19

:D :D :D hát jah, nem akartam ennyire nyíltan kiírni, de sanszos :D

bentley0917
Válasz bentley0917 kommentjére
2017. jan. 8. 18:22

Másik nickről szoktam levenni nagyobb összegeket, jó nem egetverő nyeremények párszáz $ okat, gondolkodtam rajta ha ez gördülékenyen működik majd néha-néha belenézek egy cserébe ha szükséges, de ez eléggé - ev nek tűnik :D

fishkiller
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 8. 19:16

Én tudom milyen a kaszinó... Szinte az összes pókernyerimet azon toltam el egyik legrosszabb függőség.

bentley0917
Válasz fishkiller kommentjére
2017. jan. 8. 20:05

Tegnap az utalás óta be se jelentkezett :/ . Pedig az adatlapja azt írja fáradhatatlan grinder, ezekszerint még ő is el tud fáradni? :( :D

fishkiller
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 8. 20:17

Lehet hogy lefagyott a gépe.. Nagyon hideg van.

Masters800
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 8. 20:36

Ha elolvassátok ezt a topikot meggondoljátok hogy érdemes-e vele üzletelni:https://poker-akademia.com/vBulletin/piacter/30813-upn-poker-sunday-nut-25-000a.html

fishkiller
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 8. 20:55

Megpróbáltuk :D

bentley0917
Válasz fishkiller kommentjére
2017. jan. 8. 21:19

Ki gondolta, hogy ennyi pénz miatt leégeti magát...

Élő ügyfélszolgálat