Sztem megpróbálja megfialtatni és ha nyer akkor visszautalja.Az ilyeneknek ha nincs lové játszaniuk kell mert full függők. Sztem ő az a tipus aki ha lenne neki nem lopna meg csak mivel nincs miből játszani ezért annyira függő .De ne legyen igazam igy is rosszmájunak tünhet amit irok csak már gyanus.
Sztem megpróbálja megfialtatni és ha nyer akkor visszautalja.Az ilyeneknek ha nincs lové játszaniuk kell mert full függők. Sztem ő az a tipus aki ha lenne neki nem lopna meg csak mivel nincs miből játszani ezért annyira függő .De ne legyen igazam igy is rosszmájunak tünhet amit irok csak már gyanus.
:D :D :D hát jah, nem akartam ennyire nyíltan kiírni, de sanszos :D
Másik nickről szoktam levenni nagyobb összegeket, jó nem egetverő nyeremények párszáz $ okat, gondolkodtam rajta ha ez gördülékenyen működik majd néha-néha belenézek egy cserébe ha szükséges, de ez eléggé - ev nek tűnik :D
Én tudom milyen a kaszinó... Szinte az összes pókernyerimet azon toltam el egyik legrosszabb függőség.
Tegnap az utalás óta be se jelentkezett :/ . Pedig az adatlapja azt írja fáradhatatlan grinder, ezekszerint még ő is el tud fáradni? :( :D
Lehet hogy lefagyott a gépe.. Nagyon hideg van.
Ha elolvassátok ezt a topikot meggondoljátok hogy érdemes-e vele üzletelni:https://poker-akademia.com/vBulletin/piacter/30813-upn-poker-sunday-nut-25-000a.html
Megpróbáltuk :D
Ki gondolta, hogy ennyi pénz miatt leégeti magát...