Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

RegGeri
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. jan. 8. 22:28

Sztem megpróbálja megfialtatni és ha nyer akkor visszautalja.Az ilyeneknek ha nincs lové játszaniuk kell mert full függők.

Lehet üzletelni Jacsával, csak ő utaljon először. Ebben a függőségben lehet valami! Ahogy én tudom, heti szinten 10K HUF körül szán a játékra, 7-8 év alatt 10K USD bukóban van. Gondolom a nagyobb része kaszinóban mehetett el. Próbálkozni lehet a nyeréssel, de mint az alábbi példa is mutatja, nem érdemes:
58_misit_bukott_szerencsejatekon_egy_kecskemeti_bankfiok_dolgozoja

bentley0917
Válasz RegGeri kommentjére
2017. jan. 9. 14:29

Jacsa, azért csaknem gondolod komolyan, hogy nyugdíjba vonulsz ezzel a vagyonnal? :D

ronInter
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 9. 15:08

Sziasztok!
Gyorsan kellene pénz netellerre, és hát a banki utalás nem igazán az :D
PokerStarson utalnám a $20.42-om, cserébe netelleren 18-19 dollárt elfogadnék :)

fishkiller
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 9. 15:14

Beszélj Jacsával :D

jacsapoker
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 9. 15:16

Vagyok srácok, megmondom az őszintét tényleg elkúrtam a $, pár nap és töltök fel paysafecarddal, teszek rá +$. Ha valaki esetleg tud Debrecenbe szenvedélybetegekkel foglalkozó csoportot szívesen csatlakozom. Már 7 évem ráment erre a szarra, millió barátság, nők, család. Nem sajnáltatni akarom magam, tényleg gerinctelenül tudd viselkedni az aki függő mint én. Jövőben senki nem küldjön $, max ha előre utalok.

fishkiller
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 9. 15:19

Legalább tisztába vagy a problémáddal már ez is sokat jelent. Én többször eljátszottam a pókertőkét amit szponzorok biztosítottak.. Gyakorlatilag a pókerkarrierem ment rá tudom milyen..

jacsapoker
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 9. 15:23

Héten rendezem a $, nem tűntem el, meg nem is fogok, csak szégyellem a dolgot.

van Gerwen
Válasz jacsapoker kommentjére
2017. jan. 9. 15:36

Az komoly, ki hitte volna, keresd fel a donkot, ő majd segít, amúgy is szereti, ha átbasszák. :D Nem lehetsz egyszerű inas, én is tőfüggő vagyok, de ha nincs pénzem, akkor meg tudom állni, hogy ne igyak, az meg kb. eszembe se jutna, hogy másoktól kérjek reá.

ronInter
Válasz ronInter kommentjére
2017. jan. 9. 16:04

Sziasztok!
Gyorsan kellene pénz netellerre, és hát a banki utalás nem igazán az :D
PokerStarson utalnám a $20.42-om, cserébe netelleren 18-19 dollárt elfogadnék :)

Ez még aktuális, és én előre utalok :D

bentley0917
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 9. 19:15

Szia, én tudok utalni, de csak holnap, viszont jatszani meg szerettem volna csak nem utalta jacsa. Úgy volt h ma feltöltöm , de munkámból adódóan ez holnapra megmarad. Ha neked az megfelel hogy átutalod ps re és én holnap utalok 20 at állok elébe, látod én látatlanba megbíztam rá is csesztem, ezt már rádbízom, tökre megértem ha elbizniszeled mással.

Élő ügyfélszolgálat