Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

bentley0917
Válasz jacsapoker kommentjére
2017. jan. 11. 11:23

Sziasztok, lenne 40$ om ps en 38 neteller $ ér, ha valakit érdekel a dolog.

gery8911
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 14. 1:39

Sziasztok! Partypokeren van 300$ amit 270 forintos árfolyamon eladnék. Csak budapesti személyes találkozással

kispászti
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 14. 15:38

Egy admint megkérdeznék hogy volt itt kettővel előbb egy hsz-m, milyen okból kifolyólag törölték?!

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 15. 1:45

Jacsa felszivódott ? Vagy a paysafecard feltöltőt keresi Debrecenben?

WINAMAXDONK
Válasz csiga19794 kommentjére
2017. jan. 15. 1:54

Vagy gondolom már küldte azért ekkora a csend :) Amugy ha nyer kaszinón rendezi sztem, még azt is eltudom képzelni h elment Paysafecardot venni csak utána rájött h tolni kéne valamit mégis.

jacsapoker
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. jan. 15. 7:00

Vagy gondolom már küldte azért ekkora a csend :) Amugy ha nyer kaszinón rendezi sztem, még azt is eltudom képzelni h elment Paysafecardot venni csak utána rájött h tolni kéne valamit mégis.

Rajta vagyok az ügyön, nem tűntem el.

bentley0917
Válasz jacsapoker kommentjére
2017. jan. 15. 11:50

El is felejtettem :D , haz jah lehet már elpörgött újra :D

Admin
Válasz kispászti kommentjére
2017. jan. 16. 10:06

Egy admint megkérdeznék hogy volt itt kettővel előbb egy hsz-m, milyen okból kifolyólag törölték?!

Ebbe a topikba csak pénzcserével kapcsolatos hozzászólások kerülhetnek, minden más törlésre fog kerülni.

bentley0917
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 17. 8:19

Jacsa, meg azóta sem talàltàl feltöltöt? Az a baj ez nem ezen múlik, ha akarja visszafizeti ha nem akarja nem az ember. Èn mikor pènzt cserèltünk a kolegàval 14 óra munka utàn elsö dolgom volt hogy feltöltsem, mert tiszta ciki lenne hogy 20$ miatt szóljanak meg, es ítèljenek meg jogosan. Nem szàndèkozol elutalni esetleg? Pàr napja azzal hitegetted a nèpet hogy holnapra rajta lesz, meg hogy rajta vagy az ügyön, csak melyik ügyön?

bentley0917
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 17. 9:58

Szüksègem lenne 50$ ra, holnap utalnèk vissza 55 ot (ps transzferröl lenne szó) , lehet Hajnizni de felesleges, múltkor is visszautaltam a pènzt. Elöre is köszönet.

Élő ügyfélszolgálat