Jacsa, meg azóta sem talàltàl feltöltöt? Az a baj ez nem ezen múlik, ha akarja visszafizeti ha nem akarja nem az ember. Èn mikor pènzt cserèltünk a kolegàval 14 óra munka utàn elsö dolgom volt hogy feltöltsem, mert tiszta ciki lenne hogy 20$ miatt szóljanak meg, es ítèljenek meg jogosan. Nem szàndèkozol elutalni esetleg? Pàr napja azzal hitegetted a nèpet hogy holnapra rajta lesz, meg hogy rajta vagy az ügyön, csak melyik ügyön?
Èrtem... Nem kell nekem + rà, csak a pènzem, ès nem az összeg nagysàgàról van szó, hanem az elvröl, mert pont ezek miatt nem mer màs se transzfert intèzni.
Èrtem... Nem kell nekem + rà, csak a pènzem, ès nem az összeg nagysàgàról van szó, hanem az elvröl, mert pont ezek miatt nem mer màs se transzfert intèzni.
SztemFeri78isJacsamajdelmodommiérthanemjátszom
----
Mind 2 támadott privátban h segítenek pénzt átutalni ilyesmi. Sztem ugyanazok ráadásul Jacsa multkor is operált 2nickkel .Kamionos33 vagy mi is volt az. De ez csak eg y vélemény ne vegyétek készpénznek de én vigyáznék mindkettővel.
Mind 2 támadott privátban h segítenek pénzt átutalni ilyesmi. Sztem ugyanazok ráadásul Jacsa multkor is operált 2nickkel .Kamionos33 vagy mi is volt az. De ez csak eg y vélemény ne vegyétek készpénznek de én vigyáznék mindkettővel.