Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

jacsapoker
Válasz bentley0917 kommentjére
2017. jan. 17. 14:42

Jacsa, meg azóta sem talàltàl feltöltöt? Az a baj ez nem ezen múlik, ha akarja visszafizeti ha nem akarja nem az ember. Èn mikor pènzt cserèltünk a kolegàval 14 óra munka utàn elsö dolgom volt hogy feltöltsem, mert tiszta ciki lenne hogy 20$ miatt szóljanak meg, es ítèljenek meg jogosan. Nem szàndèkozol elutalni esetleg? Pàr napja azzal hitegetted a nèpet hogy holnapra rajta lesz, meg hogy rajta vagy az ügyön, csak melyik ügyön?

Üdv. Sajnos kölcsön kell kérnem hogy feltöltsek, 1-2 nap és megoldom, kérdezd meg feri78-at ő mindig ad nekem kölcsön, mindig megkapta a pénzt, igaz mindig késtem is vele jócskán. Adós sose maradok, Ne haragudjatok, utalom a héten +al.

Tudom én voltam a gerinctelen a dologban, +$ral küldöm majd a pénzt.

bentley0917
Válasz jacsapoker kommentjére
2017. jan. 17. 17:48

Èrtem... Nem kell nekem + rà, csak a pènzem, ès nem az összeg nagysàgàról van szó, hanem az elvröl, mert pont ezek miatt nem mer màs se transzfert intèzni.

jacsapoker
Válasz bentley0917 kommentjére
2017. jan. 17. 17:53

Èrtem... Nem kell nekem + rà, csak a pènzem, ès nem az összeg nagysàgàról van szó, hanem az elvröl, mert pont ezek miatt nem mer màs se transzfert intèzni.

Igazad van.

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 17. 18:50

SztemFeri78isJacsamajdelmodommiérthanemjátszom

jacsapoker
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. jan. 17. 19:07

Pfff.

feri78
2017. jan. 17. 20:01

lollllllll

muccso
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 18. 5:06

----

RegGeri
2017. jan. 18. 10:30

Mégmindigjátszol?

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 18. 11:46

Mind 2 támadott privátban h segítenek pénzt átutalni ilyesmi. Sztem ugyanazok ráadásul Jacsa multkor is operált 2nickkel .Kamionos33 vagy mi is volt az. De ez csak eg y vélemény ne vegyétek készpénznek de én vigyáznék mindkettővel.

RegGeri
2017. jan. 18. 14:19

Mind 2 támadott privátban h segítenek pénzt átutalni ilyesmi. Sztem ugyanazok ráadásul Jacsa multkor is operált 2nickkel .Kamionos33 vagy mi is volt az. De ez csak eg y vélemény ne vegyétek készpénznek de én vigyáznék mindkettővel.

Csak a mögöttes logikát nem értem. Feltételezzük, hogy Feri78 is ő:

Jacsának most nincs pénze. Ezért az egyik embert, akinek tartozik, átirányítja saját magához. Feltételezhetően a másik nick-jének sem lesz pénze. Legfeljebb marketingelni tudja Jacsát, hogy mindig megadta pénzt, még ha késett is.

Élő ügyfélszolgálat