Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

köcsögpokerstars
Válasz Admin kommentjére
2017. szept. 30. 20:38

de most már írhatsz nekem privátot is

barsza
Válasz barsza kommentjére
2017. okt. 4. 0:33

Skrill USD-t vennék középárfolyam alatt.
Budapesten
készpénzért (huf)
akár rendszeresen is

még aktuális

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. okt. 4. 5:11

Adok:600USD Bitcoin,Acr vagy Ecopayz ha Bwinen van pénzcsere ott is
Kérnék :580USD Partypoker

Érdeklődni privátban .Ha lehet akkor High_TT hanyagolj most "barátom"

ria05
Válasz Admin kommentjére
2017. okt. 4. 10:54

Bwinen nincs pénzcsere donk, csak a Partyn.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. okt. 4. 18:16

Adok:600USD Bitcoin,Acr vagy Ecopayz ha Bwinen van pénzcsere ott is
Kérnék :580USD Partypoker

Érdeklődni privátban .Ha lehet akkor High_TT hanyagolj most "barátom"

Benne vagyok, inas, veled úgyis öröm üzletelni fűnek-fának, de az lenne a kérésem, hogy előre küldd a lét! Még annyit hozzátennék, hogy lehet, hogy utána nem látsz többet az oldalon, de ennyi rizikó még neked félcédulásnak is megéri.

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. okt. 4. 20:14

Entropayyel betudok fizetni ugyh megoldodott .De azért kösz Gerwen segitőkész figura vagy te azért jó látni h számithat rád az ember.

ria05
Válasz Admin kommentjére
2017. okt. 5. 12:33

Hello Party-Skrill csere help kellene. Aki tud írjon, akár privibe is. Előre is köszi

ria05
Válasz ria05 kommentjére
2017. okt. 6. 20:31

Hello Party-Skrill csere help kellene. Aki tud írjon, akár privibe is. Előre is köszi

Ej Robert én megbíztam egy régi tagba. Rám írtál privibe, hogy részedről rendben a csere én még aznap elküldtem neked, majd te azt állítottad, hogy nem kaptad meg. Holott a Party megerősítő emailt küldött a transzferről. Majd te később ezt írtad: megvan a pénz és az is hogy mi volt a baj.
vegyél fel skypra i*****@gmail.com mert haver akié skrill elugrott közben és csak este tudja küldeni
itt pm-ezni játékközben meg amúgysem túl kényelmes.

Erre én ok, majd este, erre ő skype-on ezt írta: Szia először is ezer bocsi de ma mégsem lesz meg a dollár skrillen mert nem tudja odaadni holnap megpróbálok befizetést intézni ha nem akkor legkésőbb hétfőn visszaküldöm rb-ből( most nem tudom mert egy barom vagyok és eltoltam ott is a pénzt miután bustoztam stars accom is Tiltelő hülye vagyok tudom hogy rosszul néz ki de tényleg nem akarlak átvágni és partyn ott lesz a pénz plussz egy kis kompenzáció is.

majd így folytatódott:
én: gond az, hogy nekem már kell holnap, nem tudok várni hétfőig

a megbízható tag: próbálok kölcsön kérni de holnapot nem tudom 100%-ra igérni csak a hétfőt

én: te is tudod mennyi átbaszás volt már, én előre küldtem, megbíztam bennedSent elvárhatom, h ha te megkapod akkor te is elutalom

a megbízható tag:tudom nagyon rosszul is érzem magam tényleg szívből sajnálom

én: nem bántás, de ez a korrekt

én: semmi gond, küld visszakeresek más embert, de hétfő kizárt vagy már a pp is elbuktad? az szép lenne

a megbízható tag: igen azt írtam, hogy azért nem tudom ott se visszaküldeni mert nulláztam de már ráírtam pár embere, hogy adjanak kölcsön

Nevet még nem írok, de egy ismert motoros, még várok, de megvan a FB accja is.

szroli
Válasz Admin kommentjére
2017. okt. 6. 22:47

Hát igen

TheHUNuT9s
Válasz Admin kommentjére
2017. okt. 6. 23:09

888poker 50$-ért szeretnék ps, skrill, neteller $-t.

Élő ügyfélszolgálat