Ezt most hogy érted? Erröl a paysafe card-ról nem lehet utalni direktbe ps-re? Tényleg nem vágom. Nagyon régen kellett befizetnem bárhova is, a withdrawalt meg skrillre kértem és slussz.
Több mint érthető. Köszönöm srácok! :)
Sziasztok!
Skrillen vagy netelleren kellene $10, pokerstarson utalnék 11-12t (megbeszélnénk) előre.
Köszi!
érdekel! 11.20$ megfelel?
Sziasztok.
Következő a helyzet: jelen pillanatban külföldön tartózkodok, és sok szabadidővel rendelkezek.
Na már most, hogy ne unatkozzak, gondoltam pokizok 1et unaloműzésképpen. Szoktam ilyet csinálni. Ilyenkor általában elugrok egy paysafeért, feltöltöm aztán tolom ameddig tart. Na már most itt( vajdaság ) nincs paysafe....imádni való ország :-D
Netellerem persze üres....true....sebaj, hazaszólás(magyarba)kedves rokonnak, hogy ugyanmár ugorjon le aztán vegyen és pattintson át nekem egy 5K forintos paysafe kódot. pikaa-pakk 20 perc kód jön...yes.
Örömmel nyitom cashiert, deposit..16os kód beüt..next és a hidegzuhany.....más országban vásárolt kódot itt nem tölthetek fel.
Tehát: 5000 forint értékü paysafe kódot adok, 17usd stars kessért.(18,40et ad stars)
Csak és kizárólag "ismert" megbízható arccal foglalkozok....friss regesek stb. kíméljenek.
Természetesen én küldöm a kódot előre.
skype van
GL
Részemről mehet, ha inkább vársz másra, azt is megértem természetesen :)
@Huhyperdonk
Részemről mehet.
Lecsekkeltelek, azt látom, hogy skypot nem használsz, én valamiért nem tudok neked PM-et küldeni(jogosultsági gondok miatt), várom ötleted a továbbiakban...gondolom nem lenne célszerű ha ide kipirrenteném a 16os kódot :-D
GLGL
Azért van a barátlistámon,mivel egyszer küldtem neki előre ,amit persze nem kaptam meg csak hetek múlva,és ugyanígy nem tudtunk írni egymásnak, ezért bejelölt, de a semmit nem fogom megmagyarázni :D GL
Közben elgondolkodtam a dolgon....jelöltelek ismerősnek amit fogadtál is, már csak azt kéne tudnom, hogy hogy irok PM-et :-D vagy írj te...mehet a buli.
Várom jelentkezésed...sacc fél óra múlva leszek megint.
xxxxxxxxx ra írhatsz.
írtam e-mailt :)