Megjött.köszi.
Van a PS-en (Mezo_gsi) 215$-om, amit player transferrel kaptam, ezért nem tudom közvetlenül kifizetni magamnak.
Netellerre, vagy FTP-re (GRAVIR) cserélném.
Van a PS-en (Mezo_gsi) 215$-om, amit player transferrel kaptam, ezért nem tudom közvetlenül kifizetni magamnak.
Tisztelt Tagok!
Ismételten felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy pénzcserét csak az első hozzászólásban részletezett módon hajtsatok végre. Figyeljetek a cserénél a biztonságra és arra, hogy csak megfelelő partnerrel bonyolítsátok le a tranzakciót, hiszen a közelmúltban is több "csalás-gyanús" eset történt!
A Póker Akadémia csapata a pénzcseréket illetően nem tud felelősséget vállalni, ezért kérünk mindenkit a fokozott óvatosságra.
Ps-en lenne szükségem $300-ra FT-n utalnék! Sürgős az esti scoop miatt! Köszönöm!
nickem- Psen Da_Boss023 Ft-en Da_Rockstar023
Bárhol megbeszélhetjük skype msn akármi csak sürgős lenne a kérés, vagyis 8h a végső határidő! Lécci valaki help me out! TY
Csak egy utolsó felhívást intézek...hátha még valaki "megszán" mett 8kor kezdődik a HU event amire nincs late reg...úgyh hátha még valaki több emberke ismer tudják h megbízható vagyok....(pl. Bujtilaci, Lackoo87gcb, Tomott, Bozot) természetesen előre utalok FT-en 300-at és cserébe várom PS-en! Köszönöm
Sziasztok.
Mivel nem működik Fulltilten a moneybookers kifizetés, szeretnék egy Fulltilt-Moneybookers cserét kérni. 210 dollárról lenne szó, 210-et küldenék FTPn és 209-et kérek MB-n a 0.73-as fee miatt.
FTP nick: Illcrushu9
MB címet érdeklődés esetén privátban.
Kérem, hogy csak törzstagok jelentkezzenek, nekik természetesen előre utalok.
100$ kellene PS-re, FTP-n küldeném. Mindkét nick backflip91.
UP: elkelt!