PS-en kellene dodóóó, tudok utalni FTP-n, Party-n, MB-n. Min. 1000$.
Azt hiszem könnyen belátható, hogy megbízható, régi motoros vagyok és 1000$-al nem mocskolnám be magam blabla, tehát senkinek nem fogok előre utalni, kisstílű csalók ne is próbálkozzanak. SENKINEK nem utalok elsőként. (pont)
Aki komolyan gondolja, PM me.
ty all
PS-en kellene dodóóó, tudok utalni FTP-n, Party-n, MB-n. Min. 1000$.
Azt hiszem könnyen belátható, hogy megbízható, régi motoros vagyok és 1000$-al nem mocskolnám be magam blabla, tehát senkinek nem fogok előre utalni, kisstílű csalók ne is próbálkozzanak. SENKINEK nem utalok elsőként. (pont)
Aki komolyan gondolja, PM me.
ty all
PS-en lenne szükségem min. 600$ra(de olyan 1K-1,2K jobb lenne), FTP-n tudnám küldeni. Ha PA-s törzstagról van szó, akkor előre küldöm a $$$-t.
PS/FTP nick : KronoPP
Aki tud az please segítsen, mert így nem tudok indulni a hétvégi mókázásokon. Előre is köszi.
PS-en lenne szükségem min. 600$ra(de olyan 1K-1,2K jobb lenne), FTP-n tudnám küldeni. Ha PA-s törzstagról van szó, akkor előre küldöm a $$$-t.
Aki tud az please segítsen, mert így nem tudok indulni a hétvégi mókázásokon. Előre is köszi.
600 dodó cseréjében benne vagyok. Szólj ha elutaltad az FTP-én és utalom is a Starson.
FTP és PS nick is MasterZole
Elutaltam
Köszi a segítséget :)
$65-t cserelnek ps-en kuldom ftp-n kellene
ismert nicknek elore kuldom obv
ps: djdecide
ftp:mattholdEM_nl
$65-t cserelnek ps-en kuldom ftp-n kellene
ismert nicknek elore kuldom obv
ps: djdecide
ftp:mattholdEM_nl
33 dodó kellen FTP-n, PS-en tudnám küldeni. Ismert nicknek természetesen előre. Mindkét helyen ggabor1976 a nick. Picit sürgős, az FTOPS 2-7TD-re kéne, 5 perc múlva kezd, persze van late reg.
33 dodó kellen FTP-n, PS-en tudnám küldeni. Ismert nicknek természetesen előre. Mindkét helyen ggabor1976 a nick.