Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

Neomorf
Válasz sportember kommentjére
2011. máj. 14. 4:04

PS-en kellene dodóóó, tudok utalni FTP-n, Party-n, MB-n. Min. 1000$.
Azt hiszem könnyen belátható, hogy megbízható, régi motoros vagyok és 1000$-al nem mocskolnám be magam blabla, tehát senkinek nem fogok előre utalni, kisstílű csalók ne is próbálkozzanak. SENKINEK nem utalok elsőként. (pont)

Aki komolyan gondolja, PM me.

ty all

titcar
Válasz Neomorf kommentjére
2011. máj. 14. 4:24

PS-en kellene dodóóó, tudok utalni FTP-n, Party-n, MB-n. Min. 1000$.
Azt hiszem könnyen belátható, hogy megbízható, régi motoros vagyok és 1000$-al nem mocskolnám be magam blabla, tehát senkinek nem fogok előre utalni, kisstílű csalók ne is próbálkozzanak. SENKINEK nem utalok elsőként. (pont)

Aki komolyan gondolja, PM me.

ty all

írjál msnen

Krono
Válasz titcar kommentjére
2011. máj. 14. 12:10

PS-en lenne szükségem min. 600$ra(de olyan 1K-1,2K jobb lenne), FTP-n tudnám küldeni. Ha PA-s törzstagról van szó, akkor előre küldöm a $$$-t.
PS/FTP nick : KronoPP

Aki tud az please segítsen, mert így nem tudok indulni a hétvégi mókázásokon. Előre is köszi.

Zoleee
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 14. 16:14

PS-en lenne szükségem min. 600$ra(de olyan 1K-1,2K jobb lenne), FTP-n tudnám küldeni. Ha PA-s törzstagról van szó, akkor előre küldöm a $$$-t.

Aki tud az please segítsen, mert így nem tudok indulni a hétvégi mókázásokon. Előre is köszi.

600 dodó cseréjében benne vagyok. Szólj ha elutaltad az FTP-én és utalom is a Starson.

FTP és PS nick is MasterZole

Krono
Válasz Zoleee kommentjére
2011. máj. 14. 16:54

600 dodó cseréjében benne vagyok. Szólj ha elutaltad az FTP-én és utalom is a Starson.

FTP és PS nick is MasterZole

Elutaltam

Köszi a segítséget :)

Zoleee
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 14. 17:15

Elutaltam

Köszi a segítséget :)

Megjött, én is 1 perce elutaltam.

djdecide
Válasz Zoleee kommentjére
2011. máj. 14. 19:21

$65-t cserelnek ps-en kuldom ftp-n kellene

ismert nicknek elore kuldom obv

ps: djdecide
ftp:mattholdEM_nl

Mezo_gsi
Válasz djdecide kommentjére
2011. máj. 14. 21:40

$65-t cserelnek ps-en kuldom ftp-n kellene

ismert nicknek elore kuldom obv

ps: djdecide
ftp:mattholdEM_nl

Esetleg Netelleren nem tudod küldeni PS helyett? Mert akkor tudok segíteni!

ggabor1976
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. máj. 14. 22:53

33 dodó kellen FTP-n, PS-en tudnám küldeni. Ismert nicknek természetesen előre. Mindkét helyen ggabor1976 a nick. Picit sürgős, az FTOPS 2-7TD-re kéne, 5 perc múlva kezd, persze van late reg.

andada
Válasz ggabor1976 kommentjére
2011. máj. 14. 22:55

33 dodó kellen FTP-n, PS-en tudnám küldeni. Ismert nicknek természetesen előre. Mindkét helyen ggabor1976 a nick.

Velem tudsz boltolni:)

makeranyu a nickem mind2 helyen. Ha jó neked akkor ne küld psen, hanem ha shipeled 27td eventet akkor küldd vissza ftp-n. Ezért cserébe 1%ot kérek a nyereményedből:D

Élő ügyfélszolgálat