Amikor én cseréltem az oldalon, küldtem előre de csak akinek volt már sikeres cseréje és/vagy sok hsz-el rendelkező tag volt, mert ők sose fognak átverni. Ez alap szabály.
Mondjuk ha nem az igazi heki55-el beszéltem itt a topikban, akkor még van esély arra, hogy az igazi észreveszi, hogy "ki a f@szom küldözget nekem pénzt" és esetleg visszadobja.
a sok hsz-nak nehogy bedoljetek, SEMMIT sem jelent, anno addict-nak is sok volt...
Mondjuk ha nem az igazi heki55-el beszéltem itt a topikban, akkor még van esély arra, hogy az igazi észreveszi, hogy "ki a f@szom küldözget nekem pénzt" és esetleg visszadobja.
en a masik oldalon csereltem mar sokat, ott is "megegettem" magam mar.ha elore kuldesz mondjuk csak 50$t,akkor a tobbit siman elkuldom elore, ha ez igy jo.tegnapelott nyertem 6000t, nem 167re faj a fogam, hogy lelepjek,nem vok hulye.ha nem jo megertem,bocsi csak mar megvaltoztam hala 2-3 csalonak.
ha csak 50et kuldesz, a maradekot kuldom egybe.
Party poker/PS cserét szeretnék
PP nick:TheHUNuT9s
PS:Nick:idkPsPro
25$ utalok PS-en cserébe 25$-t kérek Partyra
köszönöm
Zotyo77 felkerült a csalók listájára, ahonnan akkor tudjuk levenni, ha tisztázza magát.
Továbbra is kérünk mindenkit, hogy fokozott óvatossággal járjon el a pénzcseréket illetően!
valaki tud segíteni?
Full Tiltről szeretnék Moneybookersre cserélni.
Az én 200 Ft dollárom,
A Te 190 MB dollárodért.
A FT-s nickem: isurvivednl2
Egy sikeres transferem már volt itt, kettő pedig a 2+2-n. Nem rendelkezem sok hozzászólással de napi szinten látogatom az oldalt, nagyjából ismerem a közösséget. Aktív tagoknak hajlandó vagyok előre küldeni, ismeretleneknek nem. Vagy csak kis részletekben.
Most 18:52 van, a következő 1-2 órában online vagyok, ha érdekel küldj pmet és pár percen belül válaszolok. Megadhatsz msn-t is és felveszlek.
TheHUNuT9s, gemini619
Mindkettőtöknek tudok segíteni, ha előre külditek a pénzt amint megkapom megy vissza. gemini619: a MB-s mailcímem ne írd be a fórumra pls, amikor megerősíted hogy megérkezett a pénz :)
PS, FT: reirreT