Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

gemini619
Válasz reirreT kommentjére
2011. máj. 19. 19:31

TheHUNuT9s, gemini619

Mindkettőtöknek tudok segíteni, ha előre külditek a pénzt amint megkapom megy vissza. gemini619: a MB-s mailcímem ne írd be a fórumra pls, amikor megerősíted hogy megérkezett a pénz :)

PS, FT: reirreT

Küldtem pmet és a pénzt is pillanatokon belül.

gemini619
Válasz gemini619 kommentjére
2011. máj. 19. 19:53

Sikeresen tradeltünk reirreT-vel.

Az én accountom: FTP - isurvivednl2

Az övé: FTP - reirreT

Köszönöm!

sundiszno
Válasz gemini619 kommentjére
2011. máj. 20. 18:20

100 dolcsit cserélnék Ps-ről FTP-re. Volt már több sikeres tranzakcióm itt. Nick mindkét teremben sundiszno.

Mezo_gsi
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. máj. 20. 19:52

Sajnos, úgy néz ki, hogy át lettem b@szva...

Átküldtem PS-en heki55 nickre 50$-t reggel 10-kor és azóta semmi.

Mondjuk nem értem, hogy ha valaki május 1.-jén nyert 1500$-t, 12-én 2.100$-t, 17-én pedig 6100$-t, akkor az én 50$-om mire kell?

Srácok, szerencsére Happy End!

Rákerestem a PS-en heki55-re, éppen játszott. Leírtam neki a chatben röviden a storyt, hogy valaki az ő nevével visszaélve próbált pénzt kicsalni tőlem.
Nagyon rendes volt és azonnal visszaküldte a lóvét!

Csak szeretném jelezni, hogy csak a Zotyo77 nick a kamu, az igazi heki55 nagyon korrekt!

delfinkutya
2011. máj. 20. 20:13

Rákerestem a PS-en heki55-re, éppen játszott. Leírtam neki a chatben röviden a storyt, hogy valaki az ő nevével visszaélve próbált pénzt kicsalni tőlem.

Csak szeretném jelezni, hogy csak a Zotyo77 nick a kamu, az igazi heki55 nagyon korrekt!

Igazán jó hír. Nem érdemelted volna meg -ahogy olvasom több korrekt cserét lebonyolítottál már- az átcseszést.

Mint minden ilyen ügyben, csak óvatosan.

GL

sundiszno
2011. máj. 20. 20:25

Az igen...Happy End! Érdekel még a csere?

Mezo_gsi
Válasz sundiszno kommentjére
2011. máj. 20. 20:28

Egyelőre most még nem akarok cserélni. Úgy fest, megtaláltam a módját, hogy kifzessem a player transferrel kapott pénzt PS-ről Netellerre.

dfecco23
2011. máj. 20. 22:48

Örülök, hogy jó vége lett az ügynek. Én se néztem volna jó szemmel, ha épp téged húznak le, aki sokunknak segítettél már. Az meg "heki55" mellett szól, hogy egy ku***a becsületes ember, és a történtek után azonnal megtérítette a károd.

Csak Admint tudom én is ismételni: SENKI NE CSERÉLJEN/KÜLDJÖN PÉNZT ELŐRE OLYAN TAGNAK, AKI NEM LEINFORMÁLHATÓ, ILLETVE NEM ISMERT TAGJA A KÖZÖSSÉGNEK.

gászler
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. máj. 20. 23:50

Örülök, hogy jó vége lett az ügynek. Én se néztem volna jó szemmel, ha épp téged húznak le, aki sokunknak segítettél már. Az meg "heki55" mellett szól, hogy egy ku***a becsületes ember, és a történtek után azonnal megtérítette a károd.

Csak Admint tudom én is ismételni: SENKI NE CSERÉLJEN/KÜLDJÖN PÉNZT ELŐRE OLYAN TAGNAK, AKI NEM LEINFORMÁLHATÓ, ILLETVE NEM ISMERT TAGJA A KÖZÖSSÉGNEK.

hm... pont 1 olyan mondja:S

BT86
Válasz sundiszno kommentjére
2011. máj. 21. 14:37

100 dolcsit cserélnék Ps-ről FTP-re. Volt már több sikeres tranzakcióm itt. Nick mindkét teremben sundiszno.

Engem érdekelne.
FTP: T-Boy86
PS: BT86

Élő ügyfélszolgálat