Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik visszajelzések (olvasd el az 1. hozzászólást)

dfecco23
Válasz borg1r kommentjére
2011. jún. 10. 20:10

Hali!

90$-ra lenne szükségem Paypalon (kocsis.daniel4@gmail.com), MB-n tudnám küldeni (k.daniel4@hotmail.com)

Ha valaki tud segíteni PM me plz!

Nem bántásként, de:

1. Ez a visszajelzés topic
2. Ha jól emlékszem minden paypal tranzakció TILOS az oldalon.

"A Paypal-on keresztüli tranzakciók szigorúan tilosak és az ezzel kapcsolatos bejegyzéseket módosítjuk vagy töröljük. (Lényegében arról van szó, hogy a Paypal-on 60 napig visszavonhatsz egy tranzakciót, ráadásul a Paypal nem kíván együttműködni a szerencsejáték oldalakkal. Vagyis a csaló visszavonja a tranzakciót 60 napon belül, míg a Paypal eleget tesz ennek a kérésnek. https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/we...ection-outside)"

https://poker-akademia.com/vBulletin/penzuegyek/15455-hivatalos-penzcsere-topik-olvasd-el-az-1-hozzaszolast.html

Itt megtalálod a részleteket.

ggabor1976
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. jún. 28. 19:38

Soma0001-el kifogástalanul lebonyolítottuk a transzfert. Köszönöm még egyzser.

rata89
Válasz ggabor1976 kommentjére
2011. júl. 13. 17:26

Pokerstrarson lenne szükségem 50$-ra Partypokeren tudok fizetni.
Partypoker : naszalir
pokerstars : Pokermen8911

gemini619
Válasz rata89 kommentjére
2011. júl. 20. 17:31

Ipokerről Pokerstarsra tradeltem "Mezo_gsi" - vel 500 dollárt. Minden rendben ment, tudom ajánlani.

Mezo_gsi
Válasz gemini619 kommentjére
2011. júl. 20. 21:00

Gemini619-el sikeresen cseréltünk 500$-t. Megbízható, korrekt partner.

wamcsi
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. aug. 26. 8:32

"ajancsiii" felhasználó sikeresen visszaküldött 25$-t (20$-ért, pár napos kölcsön miatt).

fishti
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. aug. 27. 19:42

Valakinek nincs 1000$ ja eladó pokerstarson?? Elöre is köszönöm. a pénzt személyesen kp ban adnám oda.

wamcsi
Válasz fishti kommentjére
2011. aug. 27. 19:44

Valakinek nincs 1000$ ja eladó pokerstarson?? Elöre is köszönöm. a pénzt személyesen kp ban adnám oda.

Ez a visszajelzések topik. :)

Pénzcserék lebonyolítása:

Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az első hozzászolást)

Mezo_gsi
Válasz wamcsi kommentjére
2011. aug. 28. 12:02

Egy kicsit hosszabb hangvételű lesz, nem a szokásos "XY-nal cseréltünk és minden rendben volt, vagy sem".

Rata89 (PS-en "pokermen8911") eladott nekem 459$-t Pokerstarson. Mivel a napi limit miatt nem tudott csak 215-t átküldeni, ezért a többit kifizette moneybookerse és ott utalta át. Én odaadtam neki a KP-t, eddig minden rendben is volt.

Ezután megpróbáltam PS-ről kiutalni a pénzt Netellerre, de most éppen olyanjuk volt, hogy nem engedélyezték. (Biztos többen jártatok már így, jön egy sablon levél a supporttól, hogy player transferrel kapott pénzt nem lehet leutalni, visszahelyezik a pénzt a számládra és játsz tovább!)
Csakhogy ebben az esetben a PS megspékelte a dolgot egy finom kis számlabezárással, mondván, amíg mindkét nick nem igazolja magát, addig befagyasztják a számláinkat.

Na, innentől kezdve sajnos, mint ha elvágták volna, eleinte még csak-csak, de később se telefonra, se e-mailre, se PM-re nem válaszol a "kedves" kolléga.

Ennek már több, mint egy hónapja, ezalatt a PS supporttal kb. 35-40 e-mailt váltottam, még itt az akadémián Zolee-tól is segítséget kértem, természetesen minden papíromat elküldtem, igazoltam magam, viszont legutóbb azt a választ kaptam, hogy amíg a "pokermen8911" nick nem igazolja magát, addig az én számlám is bezárva marad, többet ez ügyben ne is írjak nekik, ez a döntés végleges...

valószínűleg multiacc, hamis adatokkal regisztrálás, vagy valami ilyesmi lehet a háttérben.

Szóval mindenkinek azt tudom javasolni, hogy csak óvatosan az ismeretlenekkel való player transferrel!!!

Ja vigyázzatok Rata89, alias "pokermen8911", alias Patatics Ferenc-el. (Ha valaki esetleg ismeri személyesen a srácot, kérdezze már meg tőle, hogy ezt mégis hogy a francba gondolta?)

Mezo_gsi
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. szept. 6. 11:02

Egy kicsit hosszabb hangvételű lesz, nem a szokásos "XY-nal cseréltünk és minden rendben volt, vagy sem".

Rata89 (PS-en "pokermen8911") eladott nekem 459$-t Pokerstarson. Mivel a napi limit miatt nem tudott csak 215-t átküldeni, ezért a többit kifizette moneybookerse és ott utalta át. Én odaadtam neki a KP-t, eddig minden rendben is volt.

Ezután megpróbáltam PS-ről kiutalni a pénzt Netellerre, de most éppen olyanjuk volt, hogy nem engedélyezték. (Biztos többen jártatok már így, jön egy sablon levél a supporttól, hogy player transferrel kapott pénzt nem lehet leutalni, visszahelyezik a pénzt a számládra és játsz tovább!)
Csakhogy ebben az esetben a PS megspékelte a dolgot egy finom kis számlabezárással, mondván, amíg mindkét nick nem igazolja magát, addig befagyasztják a számláinkat.

Na, innentől kezdve sajnos, mint ha elvágták volna, eleinte még csak-csak, de később se telefonra, se e-mailre, se PM-re nem válaszol a "kedves" kolléga.

Ennek már több, mint egy hónapja, ezalatt a PS supporttal kb. 35-40 e-mailt váltottam, még itt az akadémián Zolee-tól is segítséget kértem, természetesen minden papíromat elküldtem, igazoltam magam, viszont legutóbb azt a választ kaptam, hogy amíg a "pokermen8911" nick nem igazolja magát, addig az én számlám is bezárva marad, többet ez ügyben ne is írjak nekik, ez a döntés végleges...

valószínűleg multiacc, hamis adatokkal regisztrálás, vagy valami ilyesmi lehet a háttérben.

Szóval mindenkinek azt tudom javasolni, hogy csak óvatosan az ismeretlenekkel való player transferrel!!!

Ja vigyázzatok Rata89, alias "pokermen8911", alias Patatics Ferenc-el. (Ha valaki esetleg ismeri személyesen a srácot, kérdezze már meg tőle, hogy ezt mégis hogy a francba gondolta?)

A legújabb fejlemény: ma reggel a PS visszaállította a számlámat, viszont a 215$-t visszahelyezte a "pokermen8911" nick számlájára. Írtam rata89-nek egy e-mailt, hogy legyen szíves visszaküldeni nekem valahogyan a PS-en kívül. (Moneybookers, Neteller, stb.)
Feri, ha olvasod ezt: Amennyiben ez megtörténik, itt a fórum nyilvánossága előtt is el fogom ismerni, hogy mindent sikerült egymással tisztáznunk!

Mező

Élő ügyfélszolgálat