Ps-en $ eladó 195Ft/$ áron
Sziasztok.
Tegnap sikerült egy nagyobb összeget nyernem a ps en amiből szeretnék eladni 4000$-t 195Ft/$ áron Max 2 részletben.
http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/player/poker/results/C742C8BC1A554119B78F1D426FCAB5DF.html?t=2&rc=13483
Érd:06-70/637-71-78
Sikeres pénzcsere bonyolítás Soso78 fórumtaggal.
Megbízható, korrekt, ajánlott ;) :)
"ajancsiii" felhasználó sikeresen visszaküldött 25$-t (20$-ért, pár napos kölcsön miatt).
Sikeres pénzcsere ggabor1976 felhasználóval. Itt is köszi a help-et.
A másik topik zárva van ezért ide írom:
A Netelleres kiutalás pár napja hihetetlenül belassult,
nekem viszont este fél 9-ig kellene a pénz, talán így gyorsabban megy.
15$-ra lenne szükségem Neteller-re, PS-en tudom küldeni, törzstagoknak előre.
Upd: megjött a kiutalás.
Átvertek
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki sikerült a csúnyán átvert looserek csapatához csatlakoznom.
Site : Pokerstars
Eladó : BPO1967
Személyesen találkoztunk, 1000$ casht kifizettem neki. A pénzt azóta sem küldte el, sajnos a személyes adatait nem írtam fel, mert egy eleddig megbízható (értsd többször bevált) kontakt ajánlotta. Ha tehetitek kerüljétek az embert, ha esetleg vkinek van róla infója az pü.-ben megköszönném.
Üdv:
bucso
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki sikerült a csúnyán átvert looserek csapatához csatlakoznom.
Site : Pokerstars
Eladó : BPO1967
Személyesen találkoztunk, 1000$ casht kifizettem neki. A pénzt azóta sem küldte el, sajnos a személyes adatait nem írtam fel, mert egy eleddig megbízható (értsd többször bevált) kontakt ajánlotta. Ha tehetitek kerüljétek az embert, ha esetleg vkinek van róla infója az pü.-ben megköszönném.
Üdv:
bucso
bebeto99 - poór ákos már hetek óta tartozik nekem 70 euróval. többszöri kérésemre megígérte, hogy küldi, de nem küldte. már se itt, se facebookon nem válaszol
bebeto99 - poór ákos már hetek óta tartozik nekem 70 euróval. többszöri kérésemre megígérte, hogy küldi, de nem küldte. már se itt, se facebookon nem válaszol