Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik visszajelzések (olvasd el az 1. hozzászólást)

szarvaskoszepe
2011. szept. 18. 14:19

Ps-en $ eladó 195Ft/$ áron

Sziasztok.

Tegnap sikerült egy nagyobb összeget nyernem a ps en amiből szeretnék eladni 4000$-t 195Ft/$ áron Max 2 részletben.

http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/player/poker/results/C742C8BC1A554119B78F1D426FCAB5DF.html?t=2&rc=13483

Érd:06-70/637-71-78

JuhaAasz
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. szept. 18. 15:28

Sikeres pénzcsere bonyolítás Soso78 fórumtaggal.
Megbízható, korrekt, ajánlott ;) :)

BT86
Válasz wamcsi kommentjére
2011. okt. 4. 15:05

"ajancsiii" felhasználó sikeresen visszaküldött 25$-t (20$-ért, pár napos kölcsön miatt).

Nekem (ugyanilyen kölcsön folyamán) szintén minden rendben ment ajancsiii-val.

dfecco23
Válasz BT86 kommentjére
2011. dec. 5. 18:59

Sikeres pénzcsere ggabor1976 felhasználóval. Itt is köszi a help-et.

zulusierra
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. dec. 13. 17:51

A másik topik zárva van ezért ide írom:
A Netelleres kiutalás pár napja hihetetlenül belassult,
nekem viszont este fél 9-ig kellene a pénz, talán így gyorsabban megy.
15$-ra lenne szükségem Neteller-re, PS-en tudom küldeni, törzstagoknak előre.

Upd: megjött a kiutalás.

bucso75
Válasz zulusierra kommentjére
2012. febr. 6. 20:48

Átvertek

Sziasztok!

Sajnos úgy néz ki sikerült a csúnyán átvert looserek csapatához csatlakoznom.
Site : Pokerstars
Eladó : BPO1967

Személyesen találkoztunk, 1000$ casht kifizettem neki. A pénzt azóta sem küldte el, sajnos a személyes adatait nem írtam fel, mert egy eleddig megbízható (értsd többször bevált) kontakt ajánlotta. Ha tehetitek kerüljétek az embert, ha esetleg vkinek van róla infója az pü.-ben megköszönném.

Üdv:
bucso

redoubtable
Válasz bucso75 kommentjére
2012. febr. 6. 20:59

Sziasztok!

Sajnos úgy néz ki sikerült a csúnyán átvert looserek csapatához csatlakoznom.
Site : Pokerstars
Eladó : BPO1967

Személyesen találkoztunk, 1000$ casht kifizettem neki. A pénzt azóta sem küldte el, sajnos a személyes adatait nem írtam fel, mert egy eleddig megbízható (értsd többször bevált) kontakt ajánlotta. Ha tehetitek kerüljétek az embert, ha esetleg vkinek van róla infója az pü.-ben megköszönném.

Üdv:
bucso

Szerintem azzal kéne kezdened aki ajánlotta. Plusz nem kéne 1000$-t kifizetni úgy senkinek hogy nem küldi át a lét a szemed előtt.

V.Peti
Válasz redoubtable kommentjére
2012. febr. 7. 0:03

bebeto99 - poór ákos már hetek óta tartozik nekem 70 euróval. többszöri kérésemre megígérte, hogy küldi, de nem küldte. már se itt, se facebookon nem válaszol

rockett
Válasz V.Peti kommentjére
2012. febr. 7. 7:44

bebeto99 - poór ákos már hetek óta tartozik nekem 70 euróval. többszöri kérésemre megígérte, hogy küldi, de nem küldte. már se itt, se facebookon nem válaszol

ezt lehet nem árt beírnod az új % eladáshoz is! Mondjuk nem értem miért csinálja veled, elvégre rajtad kívül (tudtommal) mindenkinek elküldte amivel tartozott...

bebeto99
Válasz V.Peti kommentjére
2012. febr. 7. 18:06

Kérlek azt is jelezd, hogy rendezve! A facebook dolog kicsit sántit! Igaz?

Élő ügyfélszolgálat