Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik visszajelzések (olvasd el az 1. hozzászólást)

Mezo_gsi
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2012. dec. 17. 13:14

A legújabb fejlemény: ma reggel a PS visszaállította a számlámat, viszont a 215$-t visszahelyezte a "pokermen8911" nick számlájára. Írtam rata89-nek egy e-mailt, hogy legyen szíves visszaküldeni nekem valahogyan a PS-en kívül. (Moneybookers, Neteller, stb.)
Feri, ha olvasod ezt: Amennyiben ez megtörténik, itt a fórum nyilvánossága előtt is el fogom ismerni, hogy mindent sikerült egymással tisztáznunk!

Mező

Ez az ügyed megoldódott már a sráccal? Vagy sajnos még mindig nem? Pusztán azért kérdem, hogy azért legyen szem előtt a dolog, esetleg, ha mostanában erre járna a delikvens, bár aki le akar valakit valahol húzni, nem hiszem, hogy az még egyszer ugyan oda beteszi a lábát, ugyan azzal a nickkel. :(

Szia!

Sajnos nem oldódott meg, buktam a 215$-omat...

marijalo
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2012. dec. 23. 17:23

Moneybookers > Neteller

Koszonet Mezo_gsi-nek es Mandras-nak a korrekt MB-Neteller valtasert.

dfecco23
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 1. 21:12

Sikeres pénz csere PS-FTP között shtluck1 kollégával

dfecco23
Válasz Admin kommentjére
2013. máj. 20. 16:38

Sikeres pénzcsere WuzzapJack kollégával PS-FTP között. :)

bucso75
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 12. 10:28

BPO1967 kolléga már telefont cserélt az ügy óta, természetesen azóta is bujkál.
Ismeri vki esetleg személyesen ?

dynamite
Válasz Admin kommentjére
2014. jan. 6. 21:12

Sziasztok! Moneybookeresre szeretnék dollárt! 888-on tudok RÖGTÖN utalni. Kifizettetni nem tudok Moneybookersre, mert nincs még vele sikeres befizetésem. Előre is köszönöm, ha jelentkezik valaki ...

bayerngsk
Válasz dynamite kommentjére
2014. jan. 14. 18:48

Ps neteller csere

Üdv!Ps-en kérnék 13$-t netelleren küldenék 10,50 eurót.
Elég sürgős lenne..
Egy másik oldalon rengeteg referenciám van.

bayerngsk
Válasz bayerngsk kommentjére
2014. jan. 14. 18:54

Megoldódott.

gab11
Válasz Admin kommentjére
2014. jan. 22. 7:58

Sziasztok!Eladnám PS en lévő bankrollom ami 450 $ ból áll.200 huf/$ úgy gondolom némi haszonnal is kecsegtet!Csak és kizárólag személyes találkozás alkalmával vagyok hajlandó az üzletet lebonyolítani a trükkös üzletek elkerülése végett!Akit érdekel esetleg a dolog a cheyenne@citromail.hu @ megteheti!Fejér megyei vagyok így mindenki eldöntheti helyileg +EV s a megtett út:)

bellaurora
Válasz Admin kommentjére
2014. jan. 22. 8:18

190ért érdekelne bármikor!Budapesti vagyok!

Élő ügyfélszolgálat