Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik visszajelzések (olvasd el az 1. hozzászólást)

BLaci77
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. szept. 28. 12:44

Euroert Usd vennek!

Olyan embert keresnek aki hetente kuldenw nekem 20€ ert $-t. Penzt elolre kuldom megadotr szamlara es a penzt megerkezes utan varom.

SOFTIKA
Válasz Admin kommentjére
2012. okt. 14. 14:00

netelleren kellene $100, starson kuldenek erte $105-t ...

SOFTIKA
Válasz SOFTIKA kommentjére
2012. okt. 14. 14:06

ismert usereknek elore kuldom, aki tud segiteni pls pm

titcar
2012. okt. 14. 14:35

küldtem ímélt, de ez nem az a topic egyébként :)

SOFTIKA
Válasz titcar kommentjére
2012. okt. 14. 14:53

küldtem ímélt, de ez nem az a topic egyébként :)

okok..rendben :)

titcar
2012. okt. 14. 15:42

okok..rendben :)

ha mrá visszajelzések topic, csere sikeresen lezajlott :)

dfecco23
Válasz yoofej kommentjére
2012. nov. 19. 22:49

zamora888 fórumtárssal nem az első sikeres pénz cserét hajtottuk végre. Kevés hozzászólása ellenére, nem lehúzós típus 1-1 hasonló kaliberű emberrel.

Köszi !

dfecco23
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2012. nov. 19. 22:57

A legújabb fejlemény: ma reggel a PS visszaállította a számlámat, viszont a 215$-t visszahelyezte a "pokermen8911" nick számlájára. Írtam rata89-nek egy e-mailt, hogy legyen szíves visszaküldeni nekem valahogyan a PS-en kívül. (Moneybookers, Neteller, stb.)
Feri, ha olvasod ezt: Amennyiben ez megtörténik, itt a fórum nyilvánossága előtt is el fogom ismerni, hogy mindent sikerült egymással tisztáznunk!

Mező

Ez az ügyed megoldódott már a sráccal? Vagy sajnos még mindig nem? Pusztán azért kérdem, hogy azért legyen szem előtt a dolog, esetleg, ha mostanában erre járna a delikvens, bár aki le akar valakit valahol húzni, nem hiszem, hogy az még egyszer ugyan oda beteszi a lábát, ugyan azzal a nickkel. :(

dfecco23
Válasz Admin kommentjére
2012. dec. 17. 12:57

Szecska felhasználóval sikeres pénzcsere MB-FTP között. Ajánlom másnak is a felhasználót pénzcserékre. Korrekt gyors ügyintézés!

Szecska
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. dec. 17. 13:00

Szecska felhasználóval sikeres pénzcsere MB-FTP között. Ajánlom másnak is a felhasználót pénzcserékre. Korrekt gyors ügyintézés!

Megerositem, a dicseret inkabb Dfeccot illeti, o kuldte masodjara a penzt!

Élő ügyfélszolgálat