Póker Fórum Archívum > Piactér > jatekosokat keresek szponzoralni/stake

ThomasVirgo
Válasz Gus kommentjére
2010. aug. 24. 13:32

ha az anyagi helyzetemre gondolsz, koszonom, jol vagyok, az elmult 10 evben csinalok tisztan minimum 100K+/ev AUD, van "rendes" munkam, poker csak hobby..

Egy eve foglakozom stakelessel, most van ra tobb idom..

Nem akarlak megbántani, de ez az évi 100k nem haladja meg jelenlegi rendes fizetésemet, de azért nem szórnám el egyetlen megkeresett dolláromat sem. Jah és én csak egy informatikus vagyok az USA-ból, egy teljesen átlagos bérezéssel.

kredenc
Válasz ThomasVirgo kommentjére
2010. szept. 21. 20:46

Thomas: ha jól értettem, összességében eddig pluszban van a befektetése.

A tony-féle ügyhöz meg csak annyit tennék hozzá, hogy ha rendezni akarja, amivel tartozik, még megteheti, nincs olyan, aki az életben nem hibázik, egy kompromisszumos megoldás sokkal jobban tetszene, mint ez a vitatkozás. Az, hogy itt Gus-szal az üzletnek vége, valahol természetes, hacsak netán ő máshogyan nem döntene (elveszett a megbízhatóság). Így tony persze ne csodálkozzon, ha ezek után leírják, a továbbiakban a helyes viselkedésével tudja mutatni, hogy tanult a hibából, kezdésnek megfelelő, hogy visszatéríti a pénzt.

f3sg
Válasz LifeNitz kommentjére
2010. szept. 29. 17:29

hello gus, nem találom az email cimed, hogy tudok neked irni?

chivasr911
Válasz ThomasVirgo kommentjére
2010. szept. 30. 0:59

Nem akarlak megbántani, de ez az évi 100k nem haladja meg jelenlegi rendes fizetésemet, de azért nem szórnám el egyetlen megkeresett dolláromat sem. Jah és én csak egy informatikus vagyok az USA-ból, egy teljesen átlagos bérezéssel.

Volt ilyen kérdés?

f3sg
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. szept. 30. 17:37

hello,ha él még a topik
stakert keresek 45fős $3 -$6 turbo ra

4-5ezer db os sng mintával, egy másik pokeres oktató oldalon 3éve aktiv tag vagyok, kb fél éve foglalkozom a turbos 45fős sng és mtt -kel,
átlag kb 20% roi
bővebb infot privátban adnék ki.

amiért stakert keresek: sajnos a bevételem mindig ki kellet vennem, és kb 10-15buyin tudtam csak fent hagyni mindig, amiből egy downra sikerült indulás után mindig nullázódás lett, és az ujboli befizetéseim sem haladták meg sohasem a 15buyint.

sajnos nemtudok annyit rászánni hogy stabil bankrollom legyen $3-$6 hoz.
22"X 3monitoros eyefinityvel tolom,amit pl az előzö cash outombol épitettem mondhatni a poker miatt. 6től-15++ asztalig, napi 4-8sessiont, eléggé változó a munkaidöm, de havi minimum 100+ órát tudok foglakozni a játékkal
rendszeresn sng wiz be elemzem a végjátékot..stb.
ahogy irtam, sajnos 100BI-s bankrollt sosem tudtam fenthagyni, pedig többször terveztem, és igy scared money lévén sokszor az optimális játékom sem tudtam hozni. ez a legfőbb ok, a $3 on stabil nyerő vagyok, megtámadnám a $6- ($12) limitet
ha bárkit "érdekelek" akkor jobban kifejtek persze mindent,hogy miért is a sok cash out, mert persze jogos a kérdés, ha ennyit letudok tolni ilyen roival miért nem szedem össze magamnak a bankrollt.
üdv, S.

kisrapi
Válasz f3sg kommentjére
2010. okt. 4. 10:40

hello,ha él még a topik
stakert keresek 45fős $3 -$6 turbo ra

Hello!

Elvileg küldtem neked egy e-mailt a napokban, nem kaptad meg?

f3sg
Válasz kisrapi kommentjére
2010. okt. 4. 17:58

Hello!

Elvileg küldtem neked egy e-mailt a napokban, nem kaptad meg?

hello,és én válaszoltam is a mail cimedre (@szeged.lombard....)

dosattakk
Válasz f3sg kommentjére
2010. okt. 7. 23:38

24 asztal cg

hello engem is érdekelne stakelés PSen játszom 24 asztal fullringet nl2-n de sajnos nem tudok feljebb lépni a topik elején emlitett okok miatt 13bb/100at hoztam az eddigi 50k hand alatt. ha van valaki aki segiteni tudna stakelésben nl5 vagy nl10re valo lépésben irjon kérem tyv! GL!

dosattakk
Válasz dosattakk kommentjére
2010. okt. 7. 23:39
titcar
Válasz dosattakk kommentjére
2010. okt. 8. 0:04

hello engem is érdekelne stakelés PSen játszom 24 asztal fullringet nl2-n de sajnos nem tudok feljebb lépni a topik elején emlitett okok miatt 13bb/100at hoztam az eddigi 50k hand alatt. ha van valaki aki segiteni tudna stakelésben nl5 vagy nl10re valo lépésben irjon kérem tyv! GL!

ptr egész érdekes

Élő ügyfélszolgálat