danfiu
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 6. 17:10
this
Kicsit off: Ez a "this" mit jelent pokernyelven? Annyiszor latom a forumban, de nem tudom mi a fene lehet, csak h oldjam ezt csaladcentrikus hangulatot:D
tonymontana19
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 6. 17:10
Már csak Petikepoker hiányzik hogy idejöjjön és jó lecsesszen! Alig várom!:):)
Szecsa
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 6. 17:12
this - ez
epic - sajátos, különleges, epic :D
mrj
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 6. 17:14
Kicsit off: Ez a "this" mit jelent pokernyelven? Annyiszor latom a forumban, de nem tudom mi a fene lehet, csak h oldjam ezt csaladcentrikus hangulatot:D
ua. mint a +1 csak ez 4 karakter
tonymontana19
Válasz Szecsa kommentjére
2010. júl. 6. 17:16
Úgy látom a helyzetet hogy sok ember szemében rosszabb vagyok mint Addict! Aki többszáz $-ral lépett le! Nyugodtan lehet engem szapulni stb, elolvasok minden bejegyzést, vállalom hogy elgamblerkedtem Gus pénzét ami nem egyenlő hogy elloptam tőle! Sokadszorra leírom hogy megpróbálom mihamarabb rendezni Gussal a pénzt. Amúgy van egy olyan sejtésem hogyha feljön ide egy Admin és meglátja mi folyik itt, befogja zárni a topikot.
Tieru
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. júl. 6. 17:17
Már csak Petikepoker hiányzik hogy idejöjjön és jó lecsesszen! Alig várom!:):)
Majd csak akkor ha kikerülsz a hírekbe is. :)
tonymontana19
Válasz Tieru kommentjére
2010. júl. 6. 17:18
Majd csak akkor ha kikerülsz a hírekbe is. :)
hehe tényleg. olyan eddig nem is nagyon volt, hogy csak úgy beleírt volna egy fórumtémába, viszont minden hír alá ír valamit :)
attiati
2010. júl. 6. 17:35
Úgy látom a helyzetet hogy sok ember szemében rosszabb vagyok mint Addict! Aki többszáz $-ral lépett le! Nyugodtan lehet engem szapulni stb, elolvasok minden bejegyzést, vállalom hogy elgamblerkedtem Gus pénzét ami nem egyenlő hogy elloptam tőle! Sokadszorra leírom hogy megpróbálom mihamarabb rendezni Gussal a pénzt. Amúgy van egy olyan sejtésem hogyha feljön ide egy Admin és meglátja mi folyik itt, befogja zárni a topikot.
Remélhetőleg nem zárja be, megoldjuk egymás közt értelmesen :)
Az mondjuk plusz pont, hogy nem léptél le, és nem regeltél új nicknevet akadémián.
Viszont az a legkevesebb, hogy akár privát pénzből is visszaadod neki a tartozásod.... ami ott a fiókodban, vagy akárhol. Kivetted a saját profitrészedet. Abból is lehet. Fizuból, zsebpénzből, bárhonnan. Ezért van a megegyezés a stakelés előtt. Be kell tartani mindkét részről.
gzp74
2010. júl. 6. 17:40
! GZP úgy támadsz nekem mintha nem is tudom milyen nagy bűnt követtem el. Komolyan mondom Addict nem kapott tőletek ilyen lebaszást 900$-ért mint én 60$-ért!
Szerintem még mindig nem érted, hogy a lenyulás mértéke csak másodlagos ebben az egészben. Hiszen Gus minden bizonnyal nem olyan pénz fektetett beléd, ami hiányzik neki tejre-kenyérre. Itt a te hozzáállásodról van szó, magáról az elvröl.
! Teljesen becsületes voltam/vagyok mivel vállalom hogy pár nagyobb versenyre beneveztem Gus profitjából, de én csak nyerni akartam! Majd valahogy visszajuttatom neki a pénzt!
Nem attól becsületes valaki, hogy beismeri a hibát, amit elkövetett. Hanem, hogz nem szegi meg, az általa vállalt feltételeket. Az hogy nyerni akartál pár nagyobb versenyen , az nem is kérdés, mindjárt gondoltam, hogy nem veszteni neveztél be :) Csak azt nem értem, hogy miért nem fogtad fel, hogy ezt a célt simán elérhetted volna, ha a feltételeknek eleget téve játszol tovább. Az aktuális stake normalis lezárásával, a profit rád esö részéböl azt játszol amit akarsz, de hangsúlyozom, hogy a lezárás után, amikor mind a stacker és stackelt eleget tett a megbeszélteknek. Ezek után pedig akár egy ujabb stake keretein belül, ha megegyeztek, akkor mehetet volna tovabb a jatek. Vagy ahogz emlitettem probalkozhattal volna a rád esö részböl is.
! Majd valahogy visszajuttatom neki a pénzt! Ahhoz hogy mindenki lecsalóz meg ilyenek nem mondanék semmit, mivel Gus-t egy $-ral sem rövidítettem meg, jól is járt velem 167$ profitot átküldtem. Olyan kommenteket kapok mitha leléptem volna a kezdő rollal!
A sok hozzászolás után , amit mindekitöl kaptál, hogy még képes vagy ezt újra leírni, na az NO COMMENT.
Ezzel én is lezárom a részemröl a dolgot. Elnézést kérek mindenkitöl, ha túl erösen fogalmaztam valakivel szemben. De mivel én is elég komolyan érintett vagyok a stackelés dolgokkal kapcsolatban, ezért eléggé a szivemre vettem, hogy ilyenek megtörténnek. Megyek is inkább játszani, mert a backeremnek és magamnak is tartozok annyi felelöséggel , hogy a vállalt 10K darab sng-t lenyomjam és felelöséggel kezeljem az idönként akár több ezer $-t, amiröl bármelyik pillanatban centre el tudnék syámolni, ha éppen arra lenne szükség. Lehet, hogy ez neked furcsa Tony, de nekem alap.
GL Mindekinek