Őszintén megmondom, kb fél éve nem nétztem ilyen topikokat, de akkoriban 50% körül voltak az ajánlatok. Arra pontosan emlékszem, hogy Moshman pld. 40%-ot vitt el.
40% nagyon jo ajanlat... En tobbet vinnek el coach nelkul :)
Szerintem az eddigi élete során tapasztalt összefüggést a végzettség és az intelligencia szint között, vagy csak simán előítélete van. Ő így szeretné, és kész. (én is megértem amúgy, hogy kíváncsi rá). Az nem értem, hogy ez neked miért probléma. Biztos, hogy nem ez alapján fog dönteni. Ráadásul nem is válaszolt lekezelő stílusban.... Ne vedd magadra.
Az nagyon sok lenne :) Olyan 30% a reális szerintem egy tényleg hossztútávú win-win dealben szerintem.
kozben a jelentkezok turelmet kerem, kell egy kis ido amig atragom magam a reszleteken...
Az nagyon sok lenne :) Olyan 30% a reális szerintem egy tényleg hossztútávú win-win dealben szerintem.
Jelenleg nekem egy 10K darabos sng backelesem van 50/50 aranyban.
Mondjuk én eleve olyat kerestem, amiben oktatas is van, de a backernek oktatni csak hosszutavon erdemes, szoval azert ez a nagy mennyiseg. Szamitasaim szerint kb. 5-7 hónap alatt tudom le a dolgot. Es gondolkodtam is rajta, hogy kb. hany szazalekot adnek le utanna egy ujabb megallapodason belul, ha nem akarnek a termelt profitbol sajat magam probalkozni. Szerintem is olyan 30%-35% lenne a realis, ha mar bizonyitottam 10K darabon at. Esetleg 40%.
kozben a jelentkezok turelmet kerem, kell egy kis ido amig atragom magam a reszleteken...
Sok elfogadható jelentkező van amúgy?
Egy ideje érdekel engem is a dolog.
Ha ez így nem konkurencia neked, vagy megtaláltad a megfelelő (számú) játékost /okat, akkor tudnál írni infót?
sziasztok
nem okoskodasbol,csak kivancsi lennek és légyszives vilagositsatokfel(komolyan,mér régóta elgondolkodok ezen)
miert kellhet valakinek anyagi tamogatas ha nyerő játékos?
föleg SnG re gondolok.MTT nél még talan értem.
(nekem is jol jöne nem több 500-600$ ,hogy magasabb limiten tudjak jatszani,de ugy érzem,hogy nyeregetek annyit,hogy remélhetöleg meglessz.még ha kurv@ lassan is meg még ebbe az életbe:))
köszönöm a választ elöre is!