Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > jatekosokat keresek szponzoralni/stake

Timo0904
Válasz Gordon kommentjére
2010. jún. 3. 17:44

Tud valaki segíteni? Hogy hol vannak az e-mail címek???

malacka001
Válasz Timo0904 kommentjére
2010. jún. 3. 17:45

ha rámész a nevére akkor elvileg tudsz e-mailt is küldeni neki, de pm-et mindenképp.

titcar
Válasz Alessio kommentjére
2010. jún. 3. 17:49

Légyszíves "okoska" magyarázd meg, h miért KELL, SZERETNÉD, ÍRTAD LE, TŰZTED KI FELTÉTELNEK, ESETLEG VÁLASZTHATÓ LEHETŐSÉGNEK a következőket; iskolai végzettség, és h ki milyen könyveket olvasott?

aki a pénzt adja, az diktálja a feltételeket, ez nagyjából mindenhol így van. hogy neki miért éppen ez kell az innentől kezdve teljességgel irreleváns

plastikman0
Válasz Gordon kommentjére
2010. jún. 3. 17:52

És a Holdem Manager? beállítod az időszakot és ott van fehéren feketén, h mit nyertél/vesztettél rakebackel együtt. Ez simán képezheti CG-s elszámolás alapját szerintem.

a leosztásokat 1enként lehet törölni :D

megoldás lehet hogy mind2 félnek van hozzáférése az acchoz... vagy legalábbis alkalmanként meg kell hogy nézze volt e vlamilyen tranzakció

Polacheck
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. jún. 3. 17:55

a leosztásokat 1enként lehet törölni :D

Megelőztél :)

megoldás lehet hogy mind2 félnek van hozzáférése az acchoz... vagy legalábbis alkalmanként meg kell hogy nézze volt e vlamilyen tranzakció

Ilyet meg senki nem fog adni. Vagy, ha mégis, akkor az általában saját afflit is ad az egész mögé. De az úgy már tényleg bonyolultabb téma.

dodi89
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jún. 3. 19:00

Ilyet meg senki nem fog adni.

pedig teljesen bevett szokás, hogy a stakernek account hozzáférést kell biztosítani. :)

Mármint a stakeltnek, értsétek jól:)

attiati
Válasz dodi89 kommentjére
2010. jún. 3. 23:00

pedig teljesen bevett szokás, hogy a stakernek account hozzáférést kell biztosítani. :)

Mármint a stakeltnek, értsétek jól:)

Ez tuti? 2+2n azt írják, soha de soha, kivéve ha megagiga megbízható a staker. Egyébként meg mire jó az? Ha akarja, úgyis meglép a teljes bankrollal; mire észreveszed, kipucolja a számlát.

xxx982
Válasz attiati kommentjére
2010. jún. 4. 0:07

Hiya.

Engem eléggé érdekelne ez a stackelés dolog, csak igazából nem tudok felmutatni semmi féle eredményt az online pókerezésemmel kapcsolatban, mert az elmúlt 2 hónapban kezdtem játszani online. Vagy csak stabil nyerő játékosok jöhetnek?

Gus
Válasz xxx982 kommentjére
2010. jún. 4. 0:35

koszi a hozzaszolasokat, fogok valaszolni mindenkinek mihelyt van idom..

Uj tagok nem tudnak PM et meg E-mailt kuldeni, talan , prokalkozzanak az Adminnal :)

Az E-mailekre MINDENKINEK fogok valaszolni.

Azt sajnalom hogy kihagytam azt a marciusi cikket a stakelesrol, a fejlesztesi otletekben irtam tobb mint egy eve hogyan lehetne csinalni....

rohanok melozni most...csak egy kicsit :)

attiati
Válasz Gus kommentjére
2010. jún. 4. 0:42

hehe, rohanj, kel a nap nálatok :D
küldtem privátot, de csak az infókkal kapcsolatban

jóéjt :)

Élő ügyfélszolgálat