Tud valaki segíteni? Hogy hol vannak az e-mail címek???
ha rámész a nevére akkor elvileg tudsz e-mailt is küldeni neki, de pm-et mindenképp.
Légyszíves "okoska" magyarázd meg, h miért KELL, SZERETNÉD, ÍRTAD LE, TŰZTED KI FELTÉTELNEK, ESETLEG VÁLASZTHATÓ LEHETŐSÉGNEK a következőket; iskolai végzettség, és h ki milyen könyveket olvasott?
És a Holdem Manager? beállítod az időszakot és ott van fehéren feketén, h mit nyertél/vesztettél rakebackel együtt. Ez simán képezheti CG-s elszámolás alapját szerintem.
a leosztásokat 1enként lehet törölni :D
megoldás lehet hogy mind2 félnek van hozzáférése az acchoz... vagy legalábbis alkalmanként meg kell hogy nézze volt e vlamilyen tranzakció
Ilyet meg senki nem fog adni.
pedig teljesen bevett szokás, hogy a stakernek account hozzáférést kell biztosítani. :)
Mármint a stakeltnek, értsétek jól:)
Hiya.
Engem eléggé érdekelne ez a stackelés dolog, csak igazából nem tudok felmutatni semmi féle eredményt az online pókerezésemmel kapcsolatban, mert az elmúlt 2 hónapban kezdtem játszani online. Vagy csak stabil nyerő játékosok jöhetnek?
koszi a hozzaszolasokat, fogok valaszolni mindenkinek mihelyt van idom..
Uj tagok nem tudnak PM et meg E-mailt kuldeni, talan , prokalkozzanak az Adminnal :)
Az E-mailekre MINDENKINEK fogok valaszolni.
Azt sajnalom hogy kihagytam azt a marciusi cikket a stakelesrol, a fejlesztesi otletekben irtam tobb mint egy eve hogyan lehetne csinalni....
rohanok melozni most...csak egy kicsit :)
hehe, rohanj, kel a nap nálatok :D
küldtem privátot, de csak az infókkal kapcsolatban
jóéjt :)