na? Nem lettetek kifizetve srácok?? Eltűnt az úriember??
Még nem oldották fel a pénzküldést az ftp-ről szerintem:)
Akkor meg kifizethet más módon is.
Akkor ide is :
1. Sehol egy mondattal nem írtam hogy átvállalom a csaló/tolvaj, vagy mindegy hogy nevezzük "leányzó" 'költségeit'-és egy szóval nem írtam, hogy megtérítem a megkárosított % vásárlókat. Viszont, akik írogatták, szerintem megteszik szívesen ... Ha már így mást tudnak ajánlgatni ilyen célokra. Neveket nem fogok írni direkt, ehet nyitni a pénztárcákat "uraim".
2. Ti mégis mit hisztek, akik itt egész nap, alaptalanul rágalmaztok embereket?! Vagy nincs jobb dolgotok, esetleg nem megy a grind?! Ha nem megy, elemezzetek, vagy sportoljatok, vagy akármi, de ez a mások köpködése, lejáratása, alaptalan rágalmazása, egy szánalmas dolog, és elég sérült személyiségre/személyiségekre vall.
3. Semmiféle korábbi kapcsolatom nincs az illetővel, párszor cseréltünk pénzt, és ennyi.
4. Adminnál / skype supporton elhelyeztem egy terhelő bizonyítékot. Ezt másnak nem áll módomban elküldeni. De Ő beírhat ide- erre megkérem - Gondolom, hogy az Ő szavának talán hisztek ...
5. Amit utolsó postjában Winamaxdonk említ ez így igaz. A hollandiai kapcsolataimnak köszönhetően az embereim, már keresik a személyt.
Több szerencsét mindenkinek a % vásárlásokban, és persze nagyobb utána járást.
Jönnek az ünnepek, vigyázzatok mindenhol a tolvajokkal.
Trolloknak üzenem : Lehet fikázni, de mivel semmi közöm nincs az illetőhöz, és még csak nem is a multiaccountom, ahogy sokan gondolják, így lepereg rólam minden ilyen. Több ember ellen tettem már lépéseket innen az oldalról, és ha szükséges, továbbiak ellen is megteszem.
Peace!!
Feri ez igaz tesó?