Szia
Én megveszem
Írj egy e-mail címet, és ott megbeszéljük.
Na? Mi lett tegnap a sztori vége? Vagy nincs is vége?
Na? Mi lett tegnap a sztori vége? Vagy nincs is vége?
Ezt már végignyálaztam.....de értem.....semmi nem történt......
Ezt már végignyálaztam.....de értem.....semmi nem történt......
sziasztok! így utólag végigolvasva a topicot nekem nagyon úgy tűnik hogy ez a dfeco gyerek és a nikite vagy ki egy és ugyanaz a személy! de minimum barátok. sajnálom hohy léteznek ilyen gerinctelen patkányok, de azt én sem értem miért kell full bukó emberektől százalékot venni no referenciával.
sziasztok! így utólag végigolvasva a topicot nekem nagyon úgy tűnik hogy ez a dfeco gyerek és a nikite vagy ki egy és ugyanaz a személy! de minimum barátok. sajnálom hohy léteznek ilyen gerinctelen patkányok, de azt én sem értem miért kell full bukó emberektől százalékot venni no referenciával.
Az biztos,h ismerik egymást.
Azt sajnos BIZTOSRA!!!! tudom, hogy fecó multiaccol meg ilyesmi, de NEM tolvaj, jó szándékú gyerek a szíve mélyén. Szerintem nem ő ez a gyerek, csak cserélt vele pénzt. Illetve, ha ez is ő, nem tudom hogy tud ennyi accot csinálni, és honnan van ennyi ismerőse :D
Ahogy visszaolvastam a topikot egyedül Fecó védte itt az oldalon.
Szánalmas hogy pár $-ért képes valaki eladni a becsületét. Lehet nem szándékosan előre kitervelten csinálta ő ezt, csak megpróbált a mások pénzéből némi rollt csinálni csak nem jött ki a hosszútáv a hiper hu ban :(
A visszaküldésre meg már kicsi esélyt látok mert úgy van vele már úgy is lejáratta magát az oldalon, személyesen meg úgy sem ismeritek így minek fizessen.
De 1x egy másik oldalon találkoztam olyannal is aki ugyanígy csúszott a pénzekkel folyamatosan irkáltak neki, és még ő háborodott fel és közölte is hogy amiért így viselkedtek nem is fog kifizetni senkit !
De van ellenpélda is aki fél vagy 1 év után szó nélkül visszaküldte mindenkinek kamatostul.