Póker Fórum Archívum > Piactér > MM főverseny % eladás

dfecco23
Válasz Nike kommentjére
2014. nov. 26. 20:01

Szia

Én megveszem

Írj egy e-mail címet, és ott megbeszéljük.

csiga19794
Válasz Nike kommentjére
2014. nov. 27. 9:15

Na? Mi lett tegnap a sztori vége? Vagy nincs is vége?

lecso10
Válasz csiga19794 kommentjére
2014. nov. 27. 9:17
csiga19794
Válasz Nike kommentjére
2014. nov. 27. 10:20

Ezt már végignyálaztam.....de értem.....semmi nem történt......

Wasserstein
Válasz csiga19794 kommentjére
2014. nov. 27. 10:29

Ezt már végignyálaztam.....de értem.....semmi nem történt......

De történt, mert egy csomó embert megkárosított, aztán hitegetett, majd csak simán felszívódott

Lordtebeli
Válasz Nike kommentjére
2014. nov. 27. 10:52

sziasztok! így utólag végigolvasva a topicot nekem nagyon úgy tűnik hogy ez a dfeco gyerek és a nikite vagy ki egy és ugyanaz a személy! de minimum barátok. sajnálom hohy léteznek ilyen gerinctelen patkányok, de azt én sem értem miért kell full bukó emberektől százalékot venni no referenciával.

lecso10
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. nov. 27. 11:28

sziasztok! így utólag végigolvasva a topicot nekem nagyon úgy tűnik hogy ez a dfeco gyerek és a nikite vagy ki egy és ugyanaz a személy! de minimum barátok. sajnálom hohy léteznek ilyen gerinctelen patkányok, de azt én sem értem miért kell full bukó emberektől százalékot venni no referenciával.

Az biztos,h ismerik egymást.

Borsodpro
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 27. 12:30

Az biztos,h ismerik egymást.

Ahogy visszaolvastam a topikot egyedül Fecó védte itt az oldalon.
Szánalmas hogy pár $-ért képes valaki eladni a becsületét. Lehet nem szándékosan előre kitervelten csinálta ő ezt, csak megpróbált a mások pénzéből némi rollt csinálni csak nem jött ki a hosszútáv a hiper hu ban :(
A visszaküldésre meg már kicsi esélyt látok mert úgy van vele már úgy is lejáratta magát az oldalon, személyesen meg úgy sem ismeritek így minek fizessen.
De 1x egy másik oldalon találkoztam olyannal is aki ugyanígy csúszott a pénzekkel folyamatosan irkáltak neki, és még ő háborodott fel és közölte is hogy amiért így viselkedtek nem is fog kifizetni senkit !
De van ellenpélda is aki fél vagy 1 év után szó nélkül visszaküldte mindenkinek kamatostul.

forzadani3
Válasz Nike kommentjére
2014. nov. 27. 12:47

Azt sajnos BIZTOSRA!!!! tudom, hogy fecó multiaccol meg ilyesmi, de NEM tolvaj, jó szándékú gyerek a szíve mélyén. Szerintem nem ő ez a gyerek, csak cserélt vele pénzt. Illetve, ha ez is ő, nem tudom hogy tud ennyi accot csinálni, és honnan van ennyi ismerőse :D

VTomi24
Válasz Borsodpro kommentjére
2014. nov. 27. 12:55

Ahogy visszaolvastam a topikot egyedül Fecó védte itt az oldalon.
Szánalmas hogy pár $-ért képes valaki eladni a becsületét. Lehet nem szándékosan előre kitervelten csinálta ő ezt, csak megpróbált a mások pénzéből némi rollt csinálni csak nem jött ki a hosszútáv a hiper hu ban :(
A visszaküldésre meg már kicsi esélyt látok mert úgy van vele már úgy is lejáratta magát az oldalon, személyesen meg úgy sem ismeritek így minek fizessen.
De 1x egy másik oldalon találkoztam olyannal is aki ugyanígy csúszott a pénzekkel folyamatosan irkáltak neki, és még ő háborodott fel és közölte is hogy amiért így viselkedtek nem is fog kifizetni senkit !
De van ellenpélda is aki fél vagy 1 év után szó nélkül visszaküldte mindenkinek kamatostul.

Az is lehet, hogy csak autóbaleset érte és el van törve mindkét keze, úgy meg hogy utaljon?:confused:

Élő ügyfélszolgálat