Marcow le tudod írni ki volt az illető? Van hasonló tapasztalatom, sajnos:(
Lecso Te mennyit küldtél neki? Ha ez messziről jött ember, akkor azt mond, amit akar:eek:
Marcow le tudod írni ki volt az illető? Van hasonló tapasztalatom, sajnos:(
Lecso Te mennyit küldtél neki? Ha ez messziről jött ember, akkor azt mond, amit akar:eek:
Lehet hogy a mi jótékonykodásunk is megvolt :(
Szomorú a bejegyzéseket olvasni :mad:
Vessetek rá keresztet és ha visszakapjátok meglepetésként fog érni.
Sok pokeres oldalon vizsgálódjatok mielőtt utaltok bárkinek . Nick név , volt-e csomagja , milyen vélemények vannak róla . 10$ -20$ nem világ de ha annyid sincs nagyon sok tud lenni :(
35$.
És mivel tudott meggyőzni, hogy nem ver át? Amúgy szerintem vissza fogja küldeni mindenkinek, csak most előjött a gambler énje. Én mikor kölcsön adtam ugyanígy, bár az 234 dollár volt, akkor fél évet kellett rá várnom, mire végre nyert és visszafizetett az illető-kamatostul 235-öt:))
Mindenkinek visszaküldöm a pénzét!
Nem vagyok felháborodva (mobile80) csak amikor rezső vagy ki irkál ide akkor..
A héten rendezem a pénzeket, nem ez volt megbeszélve tudom, de így alakult sajnálom és nem azért, mert én eljátszom a pénzeket. Az meg, h játszottam, küldtek rá pénzt és bocs, h azt nem utaltam el nektek(másnak a pénzét)
A héten rendezem mindenkivel, sajnálom -így alakult!
Semmire nincs garancia, de gyanítom (remélem),h hollandiában keres annyi pénzt,hogy vissza tudja utalni.
Mindenkinek visszaküldöm a pénzét!
Nem vagyok felháborodva (mobile80) csak amikor rezső vagy ki irkál ide akkor..
Minek írsz ide, amikor az egészhez nincs semmi közöd?!
A befektetők, pedig biztosan megkapják a pénzüket. Nem volt elég, hogy egy accountodat kitettek innen, pofátlanul regisztrálsz még egyszer, hidd el, előbb utóbb ezt is kiteszik a ge*ibe...