Póker Fórum Archívum > Piactér > MM főverseny % eladás

Wildcatfish
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. nov. 19. 19:48

Minek írsz ide, amikor az egészhez nincs semmi közöd?!

A befektetők, pedig biztosan megkapják a pénzüket. Nem volt elég, hogy egy accountodat kitettek innen, pofátlanul regisztrálsz még egyszer, hidd el, előbb utóbb ezt is kiteszik a ge*ibe...

És te minek írsz ide mi közöd az egészhez?

És ha ennyire biztos vagy benne hogy visszafizeti (bár remélem igazad van ) akkor ved meg az adósságát 100% -on a befektetöktől

dfecco23
Válasz Nike kommentjére
2014. nov. 19. 20:08

Nekem mindig igazam van ;) De feljebb Nikité is leírta, hogy mindenki megkapja a kis pénzét.

lecso10
2014. nov. 19. 20:23

Nekem mindig igazam van ;) De feljebb Nikité is leírta, hogy mindenki megkapja a kis pénzét.

Ez így van, nekem is megírta, ma már épp a harmadik időpontot.
Ha ismeritek egymást, akkor miért nem rendezed le a tartozását, ti pedig megoldjátok majd egymás között?

dudu2020365
2014. nov. 19. 20:40

Ez már nem a pénzről szól! Elég pofátlanság szerintem az hogy már rég vissza tudta volna küldeni és mégse tette..

peraspera
Válasz REZSO PRO 2 kommentjére
2014. nov. 20. 1:40

csak úgy megsúgom az egybegyűlteknek, hogy ftp-n is ki lehet venni a ps-transferes pénzt, csak kicsit meg kell pörgetni, de nem sokat.

1.ftp cashout-->depo ps-->transfer vissza a tulajoknak
2.ftp co-->mb transfer a tulajoknak

de persze, hogy......

jó, én is tartoztam majdnem 1k-val 2-3 hónapig, szal inkább nem mondok semmmit:D ámen.

REZSO PRO 2
Válasz peraspera kommentjére
2014. nov. 20. 2:36

csak úgy megsúgom az egybegyűlteknek, hogy ftp-n is ki lehet venni a ps-transferes pénzt.

Vagy esetleg megkérdezni a befektetőket hogy FTP-n át tudja e küldeni mert gondolom majdnem mindenkinek van FTP számlája is

dudu2020365
Válasz Nike kommentjére
2014. nov. 20. 22:06

Még mindig semmi.. illene működnie már annak az utalásnak!

saabzol
Válasz Nike kommentjére
2014. nov. 21. 0:00

lehet galambpostaval intezi ez a (rendes,becsuletes )emberke

lecso10
Válasz saabzol kommentjére
2014. nov. 21. 7:13

Az tisztán látszik,hogy tényleg nincs pénz a számláján. Még az is lehet,h igazat mondott, és tényleg nem tud befizetni.
Kérdem én,h mi válthatta ki azt,h valaki ne tudjon befizetni egy terembe?! Mert azért valljuk be, a befizetéssel ritkán szoktak gondok lenni! Dokumentumok bekérése stb kifizetésnél szokott előfordulni.

dudu2020365
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 21. 7:47

Jó kérdés :D Fizette volna vissza mindenkinek amikor még volt neki miből és akkor nem lenne semmi gond..

Élő ügyfélszolgálat