Póker Fórum Archívum > Piactér > Stakereket keresek az FTOPS-re

High_TT
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. febr. 12. 18:38

én is vennék abból a 78$-ból amit még mindig nem küldtél meg!

- a mai 10 órai 109$ rebuy, ehhez még 2 rebuy, és 1 addon (409$)
- a ma éjféli 216$ deepstack rush

deepstackból 20%
rebuyból meg a maradék 8.5%

Azért jobban örülnék a pénznek!
köszi

FeketeS
Válasz High_TT kommentjére
2011. febr. 12. 18:45

én is vennék abból a 78$-ból amit még mindig nem küldtél meg!

- a mai 10 órai 109$ rebuy, ehhez még 2 rebuy, és 1 addon (409$)
- a ma éjféli 216$ deepstack rush

deepstackból 20%
rebuyból meg a maradék 8.5%

Azért jobban örülnék a pénznek!
köszi

Szia!

Légy szíves hagyd abba ezt, mivel semmivel nem tartozom, azt sem tudom miért tartoznék neked. Egymás stakelésénél mindig tisztességes maradtam, és küldtem a pénzt, amit megbeszéltünk.

Köszi: FS

WaterMaker
Válasz FeketeS kommentjére
2011. febr. 12. 18:50

jöhet;)

Elment! GL!

FeketeS
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. febr. 12. 18:55

Elment! GL!

megjött, köszi!
Remélem meghálálom a bizalmat! :)

High_TT
2011. febr. 12. 19:13

Szia!

Légy szíves hagyd abba ezt, mivel semmivel nem tartozom, azt sem tudom miért tartoznék neked. Egymás stakelésénél mindig tisztességes maradtam, és küldtem a pénzt, amit megbeszéltünk.

Köszi: FS

miről beszélsz?

a történet, hogy mindenki tisztába legyen.
könyörgött, hogy stakeljem versenyekre akkoriban elég gyenge BR-om volt kb 150$ de kb 50$-ral támogattam nem tudom már mennyi sok kisebb verseny volt pár alkalommal.0 ITM oké semmi gond ha stakelek vkit simán benne van, hogy nem jön belőle semmi vissza.Ezzel nincs is gond.Aztán egy nap odaért egy FT-re msn-en dumáltunk közben kötöttünk egy Dealt hogy ezentúl 1%-ot kapok az ő elért összes FT-ből de én is 1% adok az enyéimből.(tök korrektül a részéről arra is vonatkozott ami akkor ment)
A verseny után el is küldte a pénzt.
Viszont a következő FT nyereménye után azt a választ kaptam ha majd egy nagyobb score betalál akkor elküldi.ok
Aztán volt még több 4jegyű nyereménye többek közt egy 4+K$ is.De az se volt elég nagy score ahhoz, hogy elküldje.Megállapodtunk és nem tartottad be.

FeketeS
Válasz High_TT kommentjére
2011. febr. 12. 19:24

miről beszélsz?

a történet, hogy mindenki tisztába legyen.
könyörgött, hogy stakeljem versenyekre akkoriban elég gyenge BR-om volt kb 150$ de kb 50$-ral támogattam nem tudom már mennyi sok kisebb verseny volt pár alkalommal.0 ITM oké semmi gond ha stakelek vkit simán benne van, hogy nem jön belőle semmi vissza.Ezzel nincs is gond.Aztán egy nap odaért egy FT-re msn-en dumáltunk közben kötöttünk egy Dealt hogy ezentúl 1%-ot kapok az ő elért összes FT-ből de én is 1% adok az enyéimből.(tök korrektül a részéről arra is vonatkozott ami akkor ment)
A verseny után el is küldte a pénzt.
Viszont a következő FT nyereménye után azt a választ kaptam ha majd egy nagyobb score betalál akkor elküldi.ok
Aztán volt még több 4jegyű nyereménye többek közt egy 4+K$ is.De az se volt elég nagy score ahhoz, hogy elküldje.Megállapodtunk és nem tartottad be.

? :O
Soha nem könyörögtem, hogy stakelj, max. kérdeztem érdekel-e
Stakeltük egymást, néha bejött, néha nem

Aztán egyszer eljutottam egy FT-re, ahol végig szurkoltál nekem. FT előtt pár asztallal megállapoudtunk, hogy ha FT-re érek, akkor kapsz 1%-ot a szurkolásért, és mert régen stakeltél. Cserébe majd vmikor ha lesz FT-d, az ottani nyereményed 1%-át te is átküldöd.
Ennél korrektebb nem nagyon tudok lenne, minthogy ingyen pénzt küldtem, és a bankroll bustod után többször is stakeltelek.

Többet erről az ügyről nem fogok beszélni, itt írtam le, hogy mi történt.
FS

High_TT
2011. febr. 12. 19:31

? :O
Soha nem könyörögtem, hogy stakelj, max. kérdeztem érdekel-e
Stakeltük egymást, néha bejött, néha nem

Aztán egyszer eljutottam egy FT-re, ahol végig szurkoltál nekem. FT előtt pár asztallal megállapoudtunk, hogy ha FT-re érek, akkor kapsz 1%-ot a szurkolásért, és mert régen stakeltél. Cserébe majd vmikor ha lesz FT-d, az ottani nyereményed 1%-át te is átküldöd.
Ennél korrektebb nem nagyon tudok lenne, minthogy ingyen pénzt küldtem, és a bankroll bustod után többször is stakeltelek.

Többet erről az ügyről nem fogok beszélni, itt írtam le, hogy mi történt.
FS

omg gondoltam, hogy nem látom már azt pénzt
De kérlek ne hazudozz!
Nem így volt és tudod te is jól hogy ez nem egy egyszeri megállapodás volt.
És nem véletlen hitegettél, hogy elfogod küldeni.

prims
2011. febr. 12. 19:32

de a másik site-ra visszatérhetnél törleszteni, nem sok pénzről van szó ezért nem is értem eddig miért nem tetted meg...és ez a high_tt barátodnak is szól, sőt!

High_TT
Válasz prims kommentjére
2011. febr. 12. 20:03

de a másik site-ra visszatérhetnél törleszteni, nem sok pénzről van szó ezért nem is értem eddig miért nem tetted meg...és ez a high_tt barátodnak is szól, sőt!

igazad van prims

Krono
2011. febr. 12. 21:33

Küldtem 10%ot a mai DS rushra.

Élő ügyfélszolgálat