Küldtem 10%-ot a 216$ ds rushra
Eddig 65% kelt el:
rockett-5%
krono-10%
tir-x-10%
watermaker-10%
qwertibie-10%
boci23-10%
zoltanh-10%
Szóljön, akit rosszul, vagy nem írtam fel
utaltam 15% ot (32.4$) a ma esti DS-re
remélem nem maradtam le
GL!
utaltam 15% ot (32.4$) a ma esti DS-re
remélem nem maradtam le
GL!
Eddig 65% kelt el:
rockett-5%
krono-10%
tir-x-10%
watermaker-10%
qwertible-10%
boci23-10%
zoltanh-10%
Szóljön, akit rosszul, vagy nem írtam fel
sajna out:(
össz. 270 hand vt így is
Az elején lefeleztem magam egy idióta ellen, aki végighívta a flushdrawját ,majd turnre, és riverre leesett a backdoor drillje.
A kieső handben pedig középről emeltem AT-vel 250-ig 50/100-nál, ezt CO meg 3betelte 600-ig, én a 2700-amat pusholtam, mivel a stackméretek pont ideálisak voltak, és elég FE is vt, hogy dobassak sokmindent.
JJ-vel sajna callolt, ami sztem elég necces call vt a részéről, én dobtam volna a helyében, de ez van.
Holnap folytatás, köszönöm a mai sok bizalmat, remélem holnap is indulhatok vmeik eventen
Addig is GL ALL!
Szerk: Akik küldtek pénzt a rebuyra, azoknak visszaküldöm a pénzt. Pls. nicket írjatok priviben, és hogy melyik teremben küldjem
köszi: FS
sajna out:(
össz. 270 hand vt így is
Az elején lefeleztem magam egy idióta ellen, aki végighívta a flushdrawját ,majd turnre, és riverre leesett a backdoor drillje.
A kieső handben pedig középről emeltem AT-vel 250-ig 50/100-nál, ezt CO meg 3betelte 600-ig, én a 2700-amat pusholtam, mivel a stackméretek pont ideálisak voltak, és elég FE is vt, hogy dobassak sokmindent.
JJ-vel sajna callolt, ami sztem elég necces call vt a részéről, én dobtam volna a helyében, de ez van.
Holnap folytatás, köszönöm a mai sok bizalmat, remélem holnap is indulhatok vmeik eventen
Addig is GL ALL!
Szerk: Akik küldtek pénzt a rebuyra, azoknak visszaküldöm a pénzt. Pls. nicket írjatok priviben, és hogy melyik teremben küldjem
köszi: FS
Ha 27BBvel JJ-t 3bet/foldolsz, akkor inkább ne indulj 200 dolláros versenyek
Az összes jövő heti eventedből veszek 10%-ot. Ha jól számolom az összesen 203$. Ha rendben, akkor írj vissza és küldöm a pénzt!