Póker Fórum Archívum > Piactér > Staking - ötletek, javaslatok

attiati
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 3. 18:20

Elolvastam atish blogbejegyzését.

1. Van valami bevett gyakorlat, konkrét számok, hogy hány hétig, hány leosztásig tart a kapcsolat?

2. Hány hetente vagy milyen esetekben kell újraértékelni?

3. Újraértékelős szituációkban milyen mértékben kell változtatni a feltételeken?

4. Alapesetben a bónusz / rakeback is osztozás tárgyát képezi?

5. A számla leellenőrizhetőségével kapcsolatban mire kell figyelni, és hogy lehet ellenőrizni? (elvégre az én pénzem van rajta)

Polacheck
Válasz attiati kommentjére
2010. jún. 3. 18:22

Elolvastam atish blogbejegyzését.

1. Van valami bevett gyakorlat, konkrét számok, hogy hány hétig, hány leosztásig tart a kapcsolat?

2. Hány hetente vagy milyen esetekben kell újraértékelni?

3. Újraértékelős szituációkban milyen mértékben kell változtatni a feltételeken?

4. Alapesetben a bónusz / rakeback is osztozás tárgyát képezi?

5. A számla leellenőrizhetőségével kapcsolatban mire kell figyelni, és hogy lehet ellenőrizni? (elvégre az én pénzem van rajta)

2+2-n rengeteget (de tényleg, iszonyatsok topik van) tudsz olvasni a témában és ott látsz is sok stakelési ajánlatot.

attiati
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jún. 3. 18:44

2+2-n rengeteget (de tényleg, iszonyatsok topik van) tudsz olvasni a témában és ott látsz is sok stakelési ajánlatot.

meglesem

Egy dologban viszont teljesen félreértem szerintem a dolgokat. Stakelés azt jelenti, hogy az adott limitre X BI-t állok, vagy pedig azt, hogy folyamatosan szponzorálom x ideig/leosztásig?

Polacheck
2010. jún. 3. 18:51

meglesem

Egy dologban viszont teljesen félreértem szerintem a dolgokat. Stakelés azt jelenti, hogy az adott limitre X BI-t állok, vagy pedig azt, hogy folyamatosan szponzorálom x ideig/leosztásig?

Bármelyik lehet. De általában a staker kiköti, hogy ő bármikor megszakíthatja a dealt, mert elég sokszor futhatsz bele abba, hogy valakinek jók a referenciái, mégis rossz eredményeket hoz.

Előre szólok, messze nem akkora aranybánya ez, aminek gondolod elsőre.

attiati
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jún. 3. 18:55

Bármelyik lehet. De általában a staker kiköti, hogy ő bármikor megszakíthatja a dealt, mert elég sokszor futhatsz bele abba, hogy valakinek jók a referenciái, mégis rossz eredményeket hoz.

Előre szólok, messze nem akkora aranybánya ez, aminek gondolod elsőre.

Jah, most hogy olvasgatok, látom hogy rengeteg mindenben kell megállapodni, és sok a buktató. Főleg, hogy se a stakelőnek, se a stakeltnek nincs gyakorlata a dologban :D (de még fogalmakkal se vagyok mindig tisztában :) )

attiati
2010. jún. 4. 0:39

Picit utánaolvastam a dolognak.

NL CG esetén az alábbiak közül szerintetek melyik számít fair ajánlatnak a staker részéről (részemről)? (vagy inkább melyik unfair?)
Illetve melyik részét lenne hülyeség bevállalni részemről?

1. BR-t 100%-ban a staker állja, veszteség esetén 100%-ban újratölti a BR-t egészen addig, amíg értelmét látja. Profit esetén 50-50% osztozás.

2. BR 50%-át adja a staker, 50%-át a játékos. A profit 25%-a a stakeré, 75%-a a játékosé.

Osztozás tárgyát képezi a bónusz és a rakeback is (minden számlanövekmény). BR nullázás és újratöltés esetén egészen addig nincs osztozás (vagyis minden nyereség a stakeré) mindkettő verzió esetén, amíg az összes BR finanszírozás összege ismét legalább 0-ig vissza nem áll. Az együttműködés végeztével a stakelő visszakapja az eredeti bankrollt.

150k handre gondoltam, amit maximum 7 hónap alatt kellene teljesíteni.
Hozzáférésem nem lenne a számlákhoz.
Hetente lenne printscreen a számlaegyenlegről, és a moneyhistory-ról.
Pénzügyi elszámolás pedig havonta. Nyilván BR újratöltés bármikor :) :(

Gus
2010. jún. 4. 5:23

https://poker-akademia.com/vBulletin/98402-post355.html

ez tobb mint egy eve irtam, alapnak nem rossz..

Macko1
Válasz V.Peti kommentjére
2010. jún. 4. 11:09

3. az én edzőm ajánlotta, hogy microtétes játékosoknak segítsek, ezzel szerinte jobban átlátom a dolgokat ha érthetően elmagyarázom másiknak. mások is így láthatják, mert ilyen témák is vannak 2+2-n. én még nem gondolkodtam el ebben a témában, de tudok magyar mid regekről akik csinálnak ilyet, nekik minden tiszteletem.

Ideális alany lennék magyarázásra, 3 éve tengődöm NL10-NL25 között, rámférne valaki aki összerázná a búrámban ezt a póker dolgot :)

vakipapa
2010. jún. 5. 13:38

Sajnos az elmúlt 1-2 hónap nagyon rosszul sikerült,
ezért szükségem lenne egy stakerre, NL50 - NL100-ra!
Természetesen tudok küldeni képeket, linkeket HM, PTR, PT-ről!
Már azt is megköszönném ha valami útmutatóval tudnátok segíteni hogy hogyan merre tudnék találni megfelelő stakert!
Látom attiati érdekel a téma, ha komolyan gondolod személyesen is találkozhatnánk!!

attiati
Válasz vakipapa kommentjére
2010. jún. 5. 20:01

Látom attiati érdekel a téma, ha komolyan gondolod személyesen is találkozhatnánk!!

hatalmas falat volna, sajnos mást kell keresned, én most még csak micro-ban gondolkodom

Élő ügyfélszolgálat