Póker Fórum Archívum > Piactér > Staking - ötletek, javaslatok

titcar
Válasz vakipapa kommentjére
2010. jún. 6. 5:36

Titcar: olvasom a lehetőségeid, ha visszanézed a handhistorykat találkoztunk jópárszor NL100 EU, NL200 EU asztaloknál PS-en (vaki00), szerintem te is el tudnál látni hasznos tanácsokkal (ha nem is stakeléssel :)), te úgyis feljebb mozogsz :)!!

hát nincs túl sok handem rólad, amiből következik, hoyg nem játszol túl sokat. a vpip és a pfr közti különbséget midnenképp csökkentsd (14/8nak látszol nálam) , EP_MP sokat limpelsz

vakipapa
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 6. 22:07

hát nincs túl sok handem rólad, amiből következik, hoyg nem játszol túl sokat. a vpip és a pfr közti különbséget midnenképp csökkentsd (14/8nak látszol nálam) , EP_MP sokat limpelsz

Igen ezen próbáltam/próbálok javítani, valamennyire talán sikerült is!!
Köszi az infókat!
Azért idén letoltam a két nagy teremben több mint 400K handet, csak te már feljebb vagy, néha láttalak NL100on
üdv

FeketeS
Válasz vakipapa kommentjére
2010. jún. 26. 18:19

Stakert keresek ma estére, és ha mindkettőnknek megéri, akkor hosszú távra

Kb. 1 éve foglalkozom tournament pókerrel, eddig több-kevesebb sikerrel műveltem ezt a műfajt.

Területem abszolút a micro tourok, max. 10$-ig, másra sajnos nincs is bankrollom

Kezdetnek ma este indulnék PS-n, és FTP-n minden 10$ alatti versenyen, beleértve a deepstackeket is (főleg, hogy ezeken megy a legjobban mostanában), kb. mostantól éjfélig neveznék a versenyekre.

Statjaim:
HUNGARYFISH14 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

Bármi kérdés lenne, tegyétek fel nyugodtan!

Ezen a téten még nem kereshetek nagy pénzt, de nem is ez a célom, hanem, hogy szépen lassan, folyamatosan fejlődjek, és hogy tapasztalatot szerezzek.
Ez a tét még a stakernek is nagyon kényelmes lehet, nincs benne kockázat

A cut így elsőre 80/20 lenne (80 a stakernek), szóval eléggé +EV sztem :)

steven89x
Válasz FeketeS kommentjére
2010. júl. 7. 15:59

Sziasztok, PTP-n van valaki regisztrálva???

prims
Válasz steven89x kommentjére
2010. júl. 7. 16:06

mi érdekel?

attiati
Válasz prims kommentjére
2010. júl. 7. 16:51

engem például az érdekelne ptp-n, hogy mennyire veszik komolyan, hogy kell stars és ftp számla is?

nekem például csak egyik van, de most nem is szeretnék egyelőre ftp számlát

prims
Válasz attiati kommentjére
2010. júl. 7. 17:06

nem muszáj, viszont ha nem new player akarsz maradni akkor ajánlott mind a kettő teremben (PS,FTP) a pár hónapos aktív acc

reirreT
Válasz prims kommentjére
2010. júl. 9. 19:08

Gondolkodtam rajta, hogy esetleg megpróbálkozok a dologgal, kíváncsi vagyok, tudna-e valaki segíteni, aki már stake-elt játékosokat... SNG-re gondoltam, az elég jól trackelhető a CG-hez képest. Mekkora nevezésű sng-től lenne értelme ezt elkezdeni? Mondjuk 5$, vagy az nagyon kevés? Hány játékra szóljon egy ilyen mikró tétes megállapodás? Mennyi hasznot tud hozni ez a stakernek? Azt gondolom, hogy játékos ROI * tét * lejátszott játékok * staker részesedése, de engem inkább az érdekel, hogy mennyi az esélye, hogy valaki elbukja a staket, lelép a pénzzel, vagy nem korrekt más úton? Hány "rendes" játékosra juthat 1 "rossz", hogy közömbösítsék egymást?
Előre is köszönöm!

Gus
Válasz reirreT kommentjére
2010. júl. 10. 2:44

Mekkora nevezésű sng-től lenne értelme ezt elkezdeni? Mondjuk 5$, vagy az nagyon kevés? Hány játékra szóljon egy ilyen mikró tétes megállapodás? Mennyi hasznot tud hozni ez a stakernek? Azt gondolom, hogy játékos ROI * tét * lejátszott játékok * staker részesedése, de engem inkább az érdekel, hogy mennyi az esélye, hogy valaki elbukja a staket, lelép a pénzzel, vagy nem korrekt más úton? Hány "rendes" játékosra juthat 1 "rossz", hogy közömbösítsék egymást?
Előre is köszönöm!

Mekkora nevezesu... ?
Ez a Te Bankrollodtol fugg.
Ha komolyan akarod csinalni fell kell allitanod egy BR szabalyt magadnak.
Nagy letszamu S&Gk tobb lovet kivannak kezdesnek is meg ha azt nem is adod egybe oda a jatekosnak.. Kissebb letszamuak kevesebb BR t kivannak, kevesebb a ROI is.
Mennyi haszon..?
Amennyit egy stabil nyero s&g jatekos tud termelni... 20% roi + az mar jo.
Hany rendes jatekosra jut 1 rossz...??
Ez a Te szerencsedtol, rizikovallalasod merteketol fogg elsosorban. Kb 15-20% uj, kezdo jatekos lep le a loveval, ezeknek nagy resze lelepnek az elso stakkel, meg ha az csak 10-20-30 dolcsi is...Ez olcso... A draga az, amikor egy jo nagy darab hasznot nem fizetnek ki, az kicsit felboritja a ROIdat meg ha annyira nem is fajdalmas is..

Gus
Válasz Gus kommentjére
2010. júl. 10. 3:17

Valamirol szeretnek itt irni, amit meg nem lattam, hogy barki elohozott volna es ugy latom tobben bontogatjak a szarnyaikat mind a stakelos es mind a jatekos oldalon es ennek hianyaban egyszeruen nem a valos kepet lathatjatok ..

Az ugynevezett " make up" vagy "cake"..

Ez az az osszeg amit a jatekos elbukik es tartozik a stakelonek..

Tehat: adok 100 at JATEKOSNAK -nak, hogy jatsszon MTT ket meg s&g kat.
Elbukja a lovet mi tortenik.. Nem kell visszafizetnie, viszont tartozni fog nekem Make up -al. Az azt jelenti, hogy ha legkozelebb megint adok JATEKOSNAK lovet es hasznot termel, akkor azt a profitbol vissza kell fizesse.
Nezzuk ez hogy nezhet ki:
az indulo BR mindig 100

Stake 1: - 100 (100 BR elmegy nullara) jatekos log 100 make up-al
Stake 2: -100 (100 BR elmegy nullara)masik 100 make up=200 make up
Stake 3: 500 ( nyeres egy MTT-n , nyeremennyel egyutt a BR 500)

Stake 3 osztozasa a kovetkezo: 50-50% volt az egyezseg

Staker visszakapja a staket Stake 3 bol 100
marad 400 a BR ben ami MENNE 50-50 ugy hogy a staker kap 200 at
jatekos kap 200 at

DE: mivel Jatekos log 200 make-up al , azt a 400 haszonbol eloszor ki kell fizesse.
tehat a maradek(profit) 400 bol 200 megy a stakelonek(make up 0 lessz), 200 marad osztozasra 100-100 fejenkent.
Tehat:
Stakelo befektetett 300 at, visszakapott 400 at, 100 a haszon
Jatekosnak maradt 100 haszon..

Ez arra jo, hogy hosszutavon nem lessz kulonbseg a staker-jatekos nyeremenye kozott..

Remelem ertheto..

Megvalami: amint fentebb is latszik , osztozaskor a befektetett love eloszor visszajar a stakelonek es a maradek, tehat csak a haszon lessz osztva a % ok aranyaban!! Ezt ugy hivjak , "stake back", 99% ban igy vannak az egyezsegek.

Élő ügyfélszolgálat