Kedves d-_-b,
Új privát üzeneted érkezett "Hát ezaz" címmel a Póker Fórum - Online Póker Stratégia - Póker Bónusz és Rakeback fórumon. Feladója: 79113272.
Az üzenet megtekintéséhez, válaszadáshoz vagy törléshez kérjük lépj be a fórumba itt:
https://poker-akademia.com/vBulletin/private.php
Üzenet:
Hát ezaz hogy mi a ***** anyádat irogatsz választ te ****.
Engem is ez érdekel.
Hallottál már a kézpénzről?
Tedd meg hogy nem pofázol bele amihez semmi közöd.
Éléggé kisbetüs te buta parazt?
Ollállá!
resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG]79113272;587067]Mit tettem ? Nem gondolod hogy én irtam a ps-nek. Csak neked irtam, de neked is feleslegesen probáltam.
Azt az egyet magyarázd meg, hogy miért nem küldted vissza utána?
Igazából csak erre az egy dologra nem válaszoltál.
100%-ig biztos voltam abba hogy megkapom, de az lett volna a fontos, hogy ő visszakapja gyorsan.
Én már visszaküldtem a pénzt a srácnak, innentől nem sürgős, ha megvan nekem küld.
Itt lezárom ezt az egészet. Azt az egyet sajnálom,hogy nem kapok választ a kérdésemre amit sokadszor teszek fel, de biztos én látom rosszul :)
Ahova küldened kell 7911327279113272
Ahogy Laci hazaér, küldve lesz! Azért elég véletlen egybe esés nem?!!
Azért nem küldtem egyből, mert át transfereltem full tiltre, de aztán már vissza nem tudtam, ilyen egyszerű.
Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG]79113272;587073]Baromi nagy egybeesés. Nekem sajnos nincs időm ilyenekre , fel sem merült bennem, hogy felvegyem a kapcsolatot bárkivel ferencemen kívül. Az a vicc hogy már megint nekem kell magyarázkodnom :)
Nem tennék ilyen baromságot 12$ miatt hidd el.
De csak 8 utan leszek ujra gep elott. Azert is irtam h 4-5ig vagyok gep elott. Ugyhogy addig varni kell mert nyelviskolaba vagyok.
nekem PSen küld vissza bacardi2268
korrektség... nálam a jelentése, itt a pókerben verseny%-s vásárlásoknál
minden infót megadok a versenyről, hogy s miképp kívánom lejátszani,
a végét összegzem, és mindenkinek elküldöm a részét, attól függetlenül, hogy később írok e csomagot vagy sem (majd mindenki eldönti maga, h akar-e küldeni a következőre pénzt vagy sem)
oda utalom vissza ahonnan jött, ha pl PS-en küldték, akkor oda küldöm (kivétel ha nincs leegyeztetve ELŐRE, hogy hogyan és hova küldjem vissza)
ha nem tudom követni h ki milyen néven küldött nekem lóvét, akkor pl. felírom valahova, nehogy már én kérdezősködjek a befektetőimtől, hogy kinek hova küldjem ...
kb ennyi, de még biztos lehetne sorolni
Ez egy üzlet, nem csupán játék!
Siettem ahogy tudatam,barmikor ha hasonlo gond van szolj megoldjuk.
Szia,
Korábban küldtem neked még 8 dollárt amiről írtam hogy maradhat a következő versenyekre is. Azonban ezekről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk...hol lesz?mikor lesz? Kérlek írd ki ha van időd mert követném. Köszi.
Szép napot!
Szia,
Korábban küldtem neked még 8 dollárt amiről írtam hogy maradhat a következő versenyekre is. Azonban ezekről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk...hol lesz?mikor lesz? Kérlek írd ki ha van időd mert követném. Köszi.
Szép napot!
Okés.
Abból lehet hogy vennék még többet is.
Szép napot!