Megjott termeszetes. Ha delutanig nem tudod megoldani a ps en a penzt akkor en atkuldom 9xxxxxxnek te pedig el tudod nekem kuldeni ftp-n. 4-5ig vagyok gepkozelbe ahol transferelni is tudok.
Örülök hogy itt is van egy elmés hozzászóló.
Mivel nincs időm nem tudok játszani, ezért értelemszerüen nincs fent $-m.
Viszont megtetszett a csomag ezért szerettem volna belőle.
Nem azért kértem 12$-t mert nincs pénzem, hanem mert nincs a STARS számlámon pénzem.
De nem is igazából értem minek pofázol ebbe bele.
A PROBLÉMA, HOGY NEM KÜLDTE VISSZA A PÉNZT , nem az hogy én miért, vagy hogyan vettem.
Jelzem hogy még mindig semmi nem történt. Nem értem mi az oka, hogy nem tud pénzt küldeni a starson, hiszen nullás a csomag.
Teljesen egyértelmű, hogy eljátszotta a pénzt. Ez itt a lényeg, hogy 12 rohadt dollár miatt irogatok itt amit 2 napja nem küld vissza.
Okozott néhány kellemetlen órát ennyi.
Aki ezután vesz tőle az megérdemli.
Megjott termeszetes. Ha delutanig nem tudod megoldani a ps en a penzt akkor en atkuldom 9xxxxxxnek te pedig el tudod nekem kuldeni ftp-n. 4-5ig vagyok gepkozelbe ahol transferelni is tudok.
Mindjart kuldom. De annyit kuldok amennyit atkuldtel. Nem leszek gep elott utanna de telorol meg tudom nezni a csomagot es lehet erdekel majd. De csak 8 utan tudom kuldeni. De ugyis irok akkor.
Üdv!Vennék a maiból de csak akkor,ha ps-re tudod küldeni ha van rá mód,
jelezd kérlek!
nekem PSen küld vissza bacardi2268
korrektség... nálam a jelentése, itt a pókerben verseny%-s vásárlásoknál
minden infót megadok a versenyről, hogy s miképp kívánom lejátszani,
a végét összegzem, és mindenkinek elküldöm a részét, attól függetlenül, hogy később írok e csomagot vagy sem (majd mindenki eldönti maga, h akar-e küldeni a következőre pénzt vagy sem)
oda utalom vissza ahonnan jött, ha pl PS-en küldték, akkor oda küldöm (kivétel ha nincs leegyeztetve ELŐRE, hogy hogyan és hova küldjem vissza)
ha nem tudom követni h ki milyen néven küldött nekem lóvét, akkor pl. felírom valahova, nehogy már én kérdezősködjek a befektetőimtől, hogy kinek hova küldjem ...
kb ennyi, de még biztos lehetne sorolni
Ez egy üzlet, nem csupán játék!
nekem PSen küld vissza bacardi2268
korrektség... nálam a jelentése, itt a pókerben verseny%-s vásárlásoknál
minden infót megadok a versenyről, hogy s miképp kívánom lejátszani,
a végét összegzem, és mindenkinek elküldöm a részét, attól függetlenül, hogy később írok e csomagot vagy sem (majd mindenki eldönti maga, h akar-e küldeni a következőre pénzt vagy sem)
oda utalom vissza ahonnan jött, ha pl PS-en küldték, akkor oda küldöm (kivétel ha nincs leegyeztetve ELŐRE, hogy hogyan és hova küldjem vissza)
ha nem tudom követni h ki milyen néven küldött nekem lóvét, akkor pl. felírom valahova, nehogy már én kérdezősködjek a befektetőimtől, hogy kinek hova küldjem ...
kb ennyi, de még biztos lehetne sorolni
Ez egy üzlet, nem csupán játék!
Mindjart kuldom. De annyit kuldok amennyit atkuldtel. Nem leszek gep elott utanna de telorol meg tudom nezni a csomagot es lehet erdekel majd. De csak 8 utan tudom kuldeni. De ugyis irok akkor.
Üdv!Vennék a maiból de csak akkor,ha ps-re tudod küldeni ha van rá mód,
jelezd kérlek!
45 ot kuldtem at a tobblet legyen a csomagra, majd meglatod hogy mennyi szazalekot takar. Gl