Dán napok óta nem jelentkezik aggódom
Tud valaki valamit erről a csibészől? Azért indiába elég aggresszivek az emberek , nem fehér embernek való vidék .
:D Lehet, hogy két beöntés között elaltatták és kivették a veséjét. Talán azon a klinikán nem csak kuruzslók, hanem szervkereskedők dolgoznak.
Amúgy Facebookon November 13-án postolt utoljára, szóval csak 14-e maradt ki, ma még jelentkezhet. Én nem aggódnék ennyire. Nem hiszem, hogy csak úgy eltüntetnek egy 180 kilós embert.
Tud valaki valamit erről a csibészől? Azért indiába elég aggresszivek az emberek , nem fehér embernek való vidék .
Jajjjj össze ne szarjuk magunkat, hívd fel, ha ennyire közel áll hozzád. (más is régóta nem jelentkezik, érte miért nem aggódsz?) Egyébként meg írta másik topikban, hogy számítástechnikai gondjai vannak a wifi-vel, tehát valószínűleg nincs internet elérése, max telefonon.
Még nem tud leülni a gép elé
Amúgy Facebookon November 13-án postolt utoljára, szóval csak 14-e maradt ki, ma még jelentkezhet. Én nem aggódnék ennyire. Nem hiszem, hogy csak úgy eltüntetnek egy 180 kilós embert.
Még nem tud leülni a gép elé
szerintem Fricitöl kapott egy fülest a 65 éves indiai portás hogy dán szobája teli van elektronikai kütyüvel így lába kélt minden eszköznek amivel online lehetne...