Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > gyere bubi gyere négy

Palesz76
Válasz Netrol kommentjére
2016. jan. 1. 19:50

Mi a terved a topic-kal?

A topicnyítóban leírtam.
Pár olyan gondolat ami nem blogba való és persze pár élő hand.

Palesz76
Válasz Maxxxika kommentjére
2016. jan. 1. 19:52

Még részeg vagy kicsit?

Tavaly ittam utoljára, hogy lennék részeg.

VTomi24
Válasz Palesz76 kommentjére
2016. jan. 1. 23:47
Palesz76
Válasz VTomi24 kommentjére
2016. jan. 2. 0:39

Orosz rokonod üdvözletét küldi: No Limit Texas Hold'em Hand, 200/400, VTomi24 | BOOM! Hand Replayer

Szerintem itt rossz döntés volt a push. Azért mert a fiam neve Iván még nincs orosz rokonom. J4 pedig jön:)

Ollie
2016. jan. 2. 1:40

Szerintem itt rossz döntés volt a push. Azért mert a fiam neve Iván még nincs orosz rokonom. J4 pedig jön:)

pedig jó az a push

Palesz76
Válasz Ollie kommentjére
2016. jan. 2. 9:34

pedig jó az a push

A végkimenetel alapján sajnos mégsem.
Valójában én meg 22bb-vel gondoltam ezt a pushot. Valamit elnéztem elsőre.
A 11bb betolnám én is.

Palesz76
2016. jan. 8. 13:00

Hosszú - ügy
Sajnos be kell lássuk , teljesen igaza van Katinkának.
A mai sportéletben már olyan pici nüanszok döntenek, amit a technikai, orvosi segítség adhat. Ezek hiánya nélkül hátrányban vannak sportolóink.
A Kanizsa kajak klubban közel tizenöt évig nem volt melegvíz a csónakházban és volt idő mikor sima víz és áram sem...
A sportolóink tehetségesek, elszántak. A mai életben ez már kevés. A kajak válogatottba bekerülésért komoly munka folyik. Régen ha nem voltál kerettag nem volt állami támogatás( ami nem is volt sok). Szerencsére a sportolok támogatása a kiemelt sportoknál már megoldott. A technikai, orvosi ,pszichologiai kutatások viszont elmaradottak.
Katinka decemberben felvázolta a problémáit. A felelősök meg nem értik mi a baj. Nem akarják vagy nem tudják. Egyre megy , alkalmatlan a posztra.
Mi lehet pinpongban, birkozásban ahol nincs állami pénz?
A focit pedig szerintem belekeverni, mert az csak felbasz

Netrol
2016. jan. 8. 13:13

Elmondom én Palesz!

Mikor boxolni jártam volt, hogy felemás kesztyűben ütöttem a zsákot mert így lehetett csak összerakni egy pár boxkesztyűt, a súyemelők egy 20 négyzetméteres lyukban emelgették az 1900-as évek elejéről megmaradt súyzókat. Az 5szörös magyar bajnok boxoló, magyar válogatott sportolónk aki a súlycsoportjában az egyik legnagyobb tehetség volt 40e Ft-ot kapott havonta!

Ez megy ott! De csak fel****** az agyam!

JokerStars
2016. jan. 8. 16:33

Hosszú - ügy
Sajnos be kell lássuk , teljesen igaza van Katinkának.
A mai sportéletben már olyan pici nüanszok döntenek, amit a technikai, orvosi segítség adhat. Ezek hiánya nélkül hátrányban vannak sportolóink.
A Kanizsa kajak klubban közel tizenöt évig nem volt melegvíz a csónakházban és volt idő mikor sima víz és áram sem...
A sportolóink tehetségesek, elszántak. A mai életben ez már kevés. A kajak válogatottba bekerülésért komoly munka folyik. Régen ha nem voltál kerettag nem volt állami támogatás( ami nem is volt sok). Szerencsére a sportolok támogatása a kiemelt sportoknál már megoldott. A technikai, orvosi ,pszichologiai kutatások viszont elmaradottak.
Katinka decemberben felvázolta a problémáit. A felelősök meg nem értik mi a baj. Nem akarják vagy nem tudják. Egyre megy , alkalmatlan a posztra.
A focit pedig szerintem belekeverni, mert az csak felbasz

Katinka ügy pont kapufa, mert ott a kitartott férjecskéje kavarja a szart. Futballban pedig a magyar edzőkkel és sportvezetőkkel van a baj. A közeg 90%-át ki kellene vágni. A jegyzett sportágak 3/4-ben van pénz (a parasportokat nem veszem ide), talán a röplabdát tudnám kiemelni, ami sajnos kimaradt a szórásból és hátrányban van pl. a kézi vagy a kosárhoz képest. Persze függ attól is, hogy a helyi vezetők mennyi TAO pénzt nyúlnak le..

Ennyi pénzt a magyar sport még nem kapott. Mondjuk én másra költöttem volna, de ez mellékes.

Palesz76
2016. jan. 8. 19:21

Az, hogy a férjét veszik elő bűnbaknak az igazi bullshit. Mert külföldi, meg pénzéhes...
Itt a baj. Nem a megoldás, hanem a bűnbakkeresés megy.
Igazad van, a röplabda is egy kimaradt sportág. Igaz nincs komoly bázisa, de nem igényel komoly dolgokat, csak egy tornatermet kell felcsíkozni. A játékosok fizetését kellene csak állni. Addig amig a Tao a focihoz megy nem lessz változás. Persze a fociban sem, hiába jutottunk ki.

Élő ügyfélszolgálat