Tegnap néztem a PCA közvetítést. Feltünt,hogy rengeteg játékos szakállat visel, ami most nagyon trend. Szerintetek a pókerjátékosok nagyobb részben metroszekszuálisok mint más játékok,sportok képviselői.
Köztetek, kinek van szőr az arcán?
Ugyanez jutott nekem is az eszembe, tudtommal elég kevés metroszexuálisnak van szakálla.
Ez nem igaz. A mostani férfitrend a herevasalás és a szakáll. Egy ápolt szakáll igényel ráfordítást. Mosás, balzsam,olaj,vax..
Nagyon komoly piaca és felvevő köre van.
Én azt látom rengeteg embernek ápolt szakálla van, persze attól még nem metroszekszuális mert ad magára. A kérdés pedig nem csak a szakáll ,hanem a megjelenés miatt is van.
Nem értem a kérdést Palesz! Pontosítanál??? Mi köze a szakállnak a metroszexuális férfihez?
Tudom,hogy nem érted. Nálad még a rózsaszín poló és a felhajtott gallér a trend. :)
Ez nem igaz. A mostani férfitrend a herevasalás és a szakáll. Egy ápolt szakáll igényel ráfordítást. Mosás, balzsam,olaj,vax..
Nagyon komoly piaca és felvevő köre van.
Én azt látom rengeteg embernek ápolt szakálla van, persze attól még nem metroszekszuális mert ad magára. A kérdés pedig nem csak a szakáll ,hanem a megjelenés miatt is van.
Ja! Ezt én is hallottam! Rettentően fut a szakáll balzsam piac...
Tucatjával nyílnak a szakálra szakosodott üzletek.
Sziasztok
Mark küldött nekem a fészbukon többszázezer jurót.
Megosztom veletek.
Az ajánlatom a következő: tetszés szerinti öszeget küldhettek Starson ,én meg a dupláját fizetem vissza .
Az ajánlatom a következő: tetszés szerinti öszeget küldhettek Starson ,én meg a dupláját fizetem vissza .
Sziasztok
Mark küldött nekem a fészbukon többszázezer jurót.
Megosztom veletek.