Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Gyűjtsük össze az akadémia valaha volt legnagyobb trolljait!

titcarFTW
2013. márc. 25. 23:59

Gyűjtsük össze az akadémia valaha volt legnagyobb trolljait!

Egy kis múlt idézés unalomból! Szerencsére a moderátorok dolgoznak és már egyre kevesebb van ! Én mondok kettót Mindenkitáncol és a felejthetetlen Trumann. Lehet rangsorolni is, jöhetnek klasszikus aranyköpések is.

Holdenper
Válasz titcarFTW kommentjére
2013. márc. 26. 0:04

titcarFTW

tomy123
Válasz Holdenper kommentjére
2013. márc. 26. 0:07

még 1 hónapja sem vagy tag, te őket nem ismerheted...

VIDDIK
Válasz Holdenper kommentjére
2013. márc. 26. 0:08

titcarFTW

Megelöztél.:))

titcarFTW
Válasz tomy123 kommentjére
2013. márc. 26. 0:10

még 1 hónapja sem vagy tag, te őket nem ismerheted...

5 éve olvasom a fórumot Bojanika , Zehy és a többiek ota. e meg azt se tudod h eszik-e vagy isszák a hallhatatlanokat és dudorogsz nekem. PL Titcar is szinte alapitó azért is nézek fel rá.

Egyébként meg azt hittem h itt a pletykasarokba nevetünk storyzgatunk jókat , azért is nyitottam a topicot, dehát a régiekhez képest sok itt a savanyúuborka mentalitású ember.

jabyga
2013. márc. 26. 0:16

Mondjuk ha mar szóba került, Zehy elég nagy troll volt! :D Ő amúgy hova tűnt?

Littlemage
Válasz jabyga kommentjére
2013. márc. 26. 0:25

Mondjuk ha mar szóba került, Zehy elég nagy troll volt! :D Ő amúgy hova tűnt?

ajfonozik.

amugy nektek tenyleg sok felesleges idotok lehet ilyen topicokat nyitni :S en ha esetleg unatkozok is, ennel kreativabb szoktam lenni :D.

tomy123
2013. márc. 26. 0:29

5 éve olvasom a fórumot Bojanika , Zehy és a többiek ota. e meg azt se tudod h eszik-e vagy isszák a hallhatatlanokat és dudorogsz nekem. PL Titcar is szinte alapitó azért is nézek fel rá.

Egyébként meg azt hittem h itt a pletykasarokba nevetünk storyzgatunk jókat , azért is nyitottam a topicot, dehát a régiekhez képest sok itt a savanyúuborka mentalitású ember.

Tetsztik ez a hsz :)

Ok, akkor storyzgassunk, mesélj róla, hogy 5 éve milyen volt az oldal?
De persze bármiről beszélhetsz

titcarFTW
2013. márc. 26. 0:35

Oldottabb sokkal több jóarccal , Mage is többet posztolt még akkoriba :) Zoliék Kaniék is aktivabbak voltak. Darklol, Neomorf ,Titcar szintű játékosok posztolták a handeket , s mint a cracket ugy szivtuk magunkba a tudást

BelaKecske
2013. márc. 26. 1:00

mivel nagyon ****án beszélgettem értelmesen a barátaimmal órákat, most megtehetem, hogy írok ide is, emlékszem valami emberre, aki AAval pre slowplayelt aztán riveren 4 színnél dobott mert ő tud dobni, lányos neve volt és asszem minden héten feltöltötte a zsebpénzét pókertermekbe:)

Meg volt egy srác, valami Dán akárki, aki NL400 holdemet tolt, nem tom emlékeztek e rá, eléggé berágott, amikor ellent mondtak neki:)

Élő ügyfélszolgálat