Hova tűnt a PPB???
Alapból nem hiszem, hogy túl nagy érdeklődés lenne a topic iránt, de nagyon sok ROSSZ dolgot hallottam a csoportról, illetve totál eltűntek a blogok/hozzászólások is.
Szóval valaki felhomályosítana, hogy mi van veletek/velük?
Én is hallottam ezt-azt. Kíváncsi vagyok én is :)
Mit hallottál?
Max azért tűntek el a blogolók szerintem, mert mindenki rinyált, akinek nem volt jobb dolga, mint olvasni és fikázni őket, hogy miért blogolnak ezekről a dolgokról :P
Mi az a nagyon sok rossz dolog, amit hallottál?
Egyelőre nem szeretnék részletekbe menni, de a panaszok nagyrésze ezekből fakad:
- Az edzők hitelessége megkérdőjelezhető
- HUD problémák
- Edzések elmaradása
Üresben nem szeretnék kekeckedni, igazából csak érdekelne, hogy a csoporttagok hogy állnak most, mik a tapasztalatok stb.
Egyelőre nem szeretnék részletekbe menni, de a panaszok nagyrésze ezekből fakad:
- HUD problémák
- Edzések elmaradása
Üresben nem szeretnék kekeckedni, igazából csak érdekelne, hogy a csoporttagok hogy állnak most, mik a tapasztalatok stb.
- HUD problémák
- Edzések elmaradása
kb a csapat 60-70 %a ráállt a spin and gora
És ez egyébként neked miért jelent problémát ha nem vagy a csapat tagja? :)
Ha sokan ráálltak a spin&go-ra, akkor ez azt jelenti, hogy az mégis egy olyan játék, ahol nyereséget lehet realizálni?